Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
  REGISZTRÁCIÓ  |
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
A KOSÁR TARTALMA: a kosár üres
Részletes kosár » | Pénztár »
Ultima.hu | Áruház | Katalógus / WEICON TOOLS / Weicon No. 25 kábelcsupaszoló
Akciós termékek
FTGelosztóblokkok, fésűssínek
Kaiserszerelvény- és lámpadobozok
Mennekesipari csatlakozók, elosztók
Palazzoliipari elosztás és csatlakozás
MarechalIpari csatlakozók és dekontaktorok
Agrotömszelencék, tartozékok
Flexiconműanyag és fém védőcsövek
WEICON TOOLSkábelcsupaszoló szerszámok
Weicon vegyianyagokJavításhoz, gyártáshoz és karbantartáshoz
Lépésálló bordás gégecsőbetonba Kaiser B1-hez
EltakoRelék, kapcsolók, dimmerek, stb.
RADPOLkábelszerelés, csatlakozás
WelcoHegesztő elektródák, huzalok és forraszanyagok
SymalenSimafalú védőcsövek
Egyéni védőfelszerelés és higiéniai termékek
Ahol tudunk segítünk
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Weicon No. 25 kábelcsupaszoló
Maximum 5 mm vastag szigetelésekhez.
cikkszám: 52000025
Régi ár: 81.844 Ft+ÁFA/db
Akciós ár: 59.000 Ft+ÁFA/db
Kedvezmény:
27.9%
Csom. egység: 1 db
Bruttó darabár: 74.930 Ft
Rendelhető, szállítási idő: 2 hét
 

A No. 25 kábelcsupaszoló kifejezetten a vastagabb külső átmérőjű kábelek biztonságos csupaszolására let kifejlesztve. Az új szerszám akár 5mm vastag kábelköpeny eltávolítására is alkalmas, így kiválóan használható a nagyfeszültségű vezetékekhez.

A No. 25 kábelcsupaszoló használata egyszerű. A beállítócsavar segítségével a vágókés a kábelköpeny vastagságának megfelelőre állítható. A szerszámmal körkörös és hosszanti vágást is el lehet végezni a maximum 25mm átmérőjű kábeleken. Mind a hosszanti, mind a körkörös vágás kezdetén a szerszámot a hüvelykujj könnyű nyomásával kell irányítani.

 

A kábel külső szigetelésének átvágásához a szerszám fejét finoman hozzá kell szorítani a kábelhez, majd a nyelét fel-le mozgatva megkezdeni a vágást. A munkafolyamat egyszerűen és könnyen elvégezhető még nagyon alacsony (max. -10°C) hőmérsékleten is.

 

A vágási irány egyszerűen megváltoztatható, így a körkörös és hosszanti vágás közti váltás nem vesz igénybe időt.  Ennek köszönhetően a No 25 kábelcsupaszoló használata rugalmas és hatékony.

A vágókés speciális kialakítása lehetővé teszi a max. 5mm vastag műanyag kábelköpenyek ill. Az alumínium árnyékolóréteg csupaszolását anélkül, hogy a kábel belső rétegei megsérülnének. A vágási mélység 0-5mm között 0,1mm-enként az állítócsavar elforgatásával állítható. 

A vágókés legalább 48HRC acélból készül és egyszerűen, az állítócsavar eltávolítása után cserélhető. 

 

A No 25 kábelcsupaszoló szerszám ütésálló poliamidból készül, a kétélű vágókés egy fogaskerékhez csatlakozik. A fogaskereket úgy csatlakozik a szerszám nyeléhez, hogy azt a lehető legbiztonságosabban lehessen a kábelhez szorítani. 

 

A WEICON No 25 szerszám ideális kiegészítője a többi WEICON kábelcsupaszolónak, segítségével a kábelek szélesebb körének egyszerű és biztonságos csupaszolása válik lehetővé. A szerszám kifejezetten a szakemberek számára készült, alkalmas az ipari használatra.

 

A No 25 kábelcsupaszoló szerszám 210mm hosszú, és mindössze 220 g súlyú. Használata rendkívül egyszerű, ergonómikus formájának köszönhetően a kéz a hosszútávú használat során sem farad el.

A szerszámot praktikus tárolódobozban szállítjuk, melyben a kábelcsupaszoló biztonságosan tárolható és szállítható.

Kapcsolódó termékek
FőoldalKapcsolatTervezők oldalaKivitelezők oldalaKereskedők oldalaAdatkezelésCopyright
Termék KatalógusFTGKaiserMennekesPalazzoliMarechalAgroFlexiconWEICON TOOLSWeicon vegyianyagokLépésálló bordás gégecsőEltakoRADPOLWelcoSymalenEgyéni védőfelszerelés és higiéniai termékekAhol tudunk segítünk