Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
STRAL - Rozsdamentes acél lámparendszerek

AISI 316L

ARKYS
Kaiser
Mennekes
Weicon
Rauscher & Stoecklin
Agro
Palazzoli
Flexicon
Stral
FTG
Marechal
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
LETÖLTÉS
Stral
Stral s.r.l. (I)
Járdába süllyeszthető lámpa
Oldalfalba süllyeszthető lámpa
Oldalfalra szerelhető lámpa

Az olaszországi Stral a kültéri, inox acél lámparendszerek specialistája. Kültéri, közületi felhasználásra fejlesztenek, terveznek és gyártanak világítási rendszereket. A Stral a vezető villamosipari termékek gyártójának, a Gruppo Palazzoli S.p.A.-nak tagja, és a világítás szektorban dolgozik. A cégt 1994-ben Brescia-ban alapították, az azóta eltelt évek során a vállalat széles körű szaktudást szerzett a rozsdamentes acél specializált gyártásában, így alapozva meg helyét mind a belföldi, mint a nemzetközi piacon.

Made in Italy:
A Sral termékek gyártásának minden egyes lépése Olaszországban történik. Az eredmény a forma és a tartalom közötti tökéletes harmónia. A „Made in Italy” garantálja a minőséget, így folyamatosan biztosítva van a termékek tartóssága, teljesítménye, esztétikuma, valamint a minden részletre kiterjedő műszaki odafigyelés.

GAME sorozat
Minden lámpa AISI316L-ből
Oszlopvilágítás

PDF katalógus

STRAL főkatalógus 2023

Stral hírek

Fény-szobrászat STRAL Ottagono LED lámpákkal
STRAL Flyback LED lámpaoszlop
STRAL lámpatestek Brescia-ban
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusok
Képviselt márkák
ARKYSKaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS