Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ

A MERKUR 2 rácsos kábeltálcák nem igényelnek olyan speciális szerelvényeket, mint a hagyományos kábeltálcák.

 

MERKUR 2
Kaiser
Mennekes
Weicon
Rauscher & Stoecklin
Agro
Palazzoli
Flexicon
Stral
FTG
Marechal
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
LETÖLTÉS
MERKUR 2
ARKYS s.r.o. (CZ)

A MERKUR 2 rácsos kábeltálcáknál a kis súly, az optimális gyártási hossz, a nagy variálhatóság és a rendszer rugalmassága teszi lehetővé az egyszerű és gyors szerelést, a tálcarendszer igény szerinti kialakítását közvetlenül a telepítés helyén. Ezek a MERKUR 2 elsődleges jellemzői, amelyek lehetővé teszik a rendszer nagyon hatékony telepítését. A MERKUR 2 rendszerrel bonyolult formájú tálcarendszerek is létrehozhatók minimális költséggel és standard szerszámok felhasználásával.

MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer

Egyszerű logisztika
A MERKUR 2 rácsos kábeltálcák nem igényelnek olyan speciális szerelvényeket, mint a hagyományos kábeltálcák. Nincs szükség könyökökre, kereszt- és T-idomokra, szűkítőkre, függőleges könyökökre vagy más hasonló elemekre. Ezeket a speciális elemeket közvetlenül a beépítési helyen lehet kialakítani a tálcák és az egyszerű, jól átgondolt csatlakozóelemek felhasználásával. Ennek köszönhetően a váratlan helyzeteket is a helyszínen lehet megoldani. A tálcarendszer komponenseivel könnyedén kialakíthatók a szükséges elemek és a helyszín adottságainak megfelelően kiépíthető a rendszer nyomvonala.

MERKUR 2 gyártása

Egyszerű kábelleágazások
Az egyszerűség a MERKUR 2 kábeltálcák egyik alapvető jellemzője. A rácsos kábeltálcából a kábelt bárhol egyszerűen ki lehet vezetni, nincs szükség speciális szerszámokra vagy tömszelencékre, így a telepítés sokkal költséghatékonyabb és logisztikai szempontból is egyszerűbb.

Minimális karbantartási igény
A MERKUR 2 rácsos kábeltálca nyitott kialakítása kiküszöböli a por felhalmozódását és a mikrobák szaporodását, ezáltal a kábelcsatorna rendszeres karbantartási igénye minimális. Ez a tulajdonság teszi ezeket a csatornákat nagyon népszerűvé többek között az élelmiszeriparban.

Kiváló minőség és átgondoltság

Nagy terhelhetőség
A szabadalmaztatott kettős keresztmerevítős technológiának és a teherhordó huzalok optimalizált elosztásának köszönhetően a MERKUR 2 rácsos kábeltálcák nagy terhelhetőségűek. Szilárdságuk és tartósságuk sokféle telepítéshez kínál ideális megoldást.

MERKUR 2 gyártása

Nagy áramterhelhetőség
Nyitott felépítésüknek köszönhetően a MERKUR 2 rácsos kábeltálcák könnyű hozzáférést biztosítanak a telepített kábelekhez, és lényegesen jobb kábelhűtést biztosítanak a zárt kábeltálcákhoz képest. Ez nagyobb áramterhelhetőséget tesz lehetővé.

Nem csak a kábeleket kíméli
A rácsos kábeltálcák éleinek lekerekített formája kiküszöböli a kábelek sérülésének kockázatát a beépítés során, továbbá kényelemes és biztonságos kivitelezést tesz lehetővé.

Megoldások minden helyzetre
A MERKUR 2 rendszer minden kiépítési módra kínál megoldást (oldalfali, függesztett, felszálló, stb.). Ezen túlmenően a rendszer nagyon rugalmas a nem hagyományos telepítési módok és a speciális kialakítások tekintetében is. Ilyenek például a világítási áramkörök, erősáramú és kisfeszültségű kábeleket tartalmazó kombinált telepítések, stb.

Robusztus és tartós, horganyzott vagy rozsdamentes acél kivitelben kérhető!

MERKUR 2 raktár Csehországban

 

 

Gyorslinkek

MERKUR 2 rácsos kábeltálcák webáruházunkban

PDF katalógus

MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer főkatalógus - Angol
MERKUR 2 rácsos kábeltálca formázási kézikönyv - Angol
MERKUR 2 rácsos kábeltálca termékismertető prospektus - Magyar
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS