Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Mennekes ipari csatlakozók és elosztók

My power connection

Kaiser
Mennekes
Weicon
Marechal
Agro
Palazzoli
Stral
FTG
Flexicon
Rauscher & Stoecklin
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
Mennekes
MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG
AMAXX elosztó kombinációk
Ipari csatlakozó aljzatok és villák
AMAXX függeszthető elosztó
MENNEKES az ipari csatlakozók vezető gyártója. A világ több, mint 90 országában van jelen leányvállalatok vagy képviseletek révén.

A középvállalatot 1935-ben alapította Aloys Mennekes, aki a villanyszerelő mesteri oklevelének megszerzése után döntött a saját cég felállításáról.

Mára a MENNEKES több, mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, ennek kétharmada Németországban dolgozik.  A nemzetközi piacra szánt termékeket a cég központjában, Kirchhundem-ben (Sauerland régió) és Neudorf-ben (Erzgebirge) gyártják. A kínai piacot a Nanjing-ban található gyárból látják el.
 
A Mennekes 16 leányvállalata, saját műszaki területi képviselete, a cég Kirchhundemben található központja és az értékesítés Németországban található, miközben szoros a kapcsolat a villamossági termékek nagykereskedőivel, a villamossági szektor szereplőivel és az iparral.
Nemzetközi szinten a Mennekes 8 leányvállalaton és képviseleteken keresztül tartja a kapcsolatot a vevőkkel, emellett Kínában és az USA-ben közös vállalatok is működnek. A világ összes részébe irányuló exportot több, mint 80 országban található partnerei segítik. Az elmúlt évben a Mennekes-csoport konszolidált árbevétele több, mint 100 millió euró volt. Ennek több, mint a fele exportból származott.

Mennekes ipari csatlakozók és elosztók


A termékválaszték az évek alatt folyamatosan bűvölt, és mára több, mint 11 000 standard és speciálisan fejlesztett terméket tartalmaz.  A standard CEE ipari aljzatok és dugvillák mellett többfajta ipari csatlakozó, reteszkapcsolat aljzat, kombináció, törpefeszültségű csatlakozó, speciális lakókocsi-, hajó- és kemping csatlakozó, vegyi hatásoknak ellenálló csatlakozó és sok más termék található a választékban, kielégítve a leg speciálisabb vevői igényeket is.
 
A MENNEKES ipari csatlakozók minőségi termékek. A MENNEKES csoport minden tagja rendelkezik DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal. Termékei több, mint 3000 tanúsítvánnyal és akkreditációval rendelkeznek.
A Mennekes garantálja a minőséget és a teljesítményt. A családi kézben lévő cégnek ezen ígérete az egyik oka a márka pótolhatatlanságára. A Mennekes maga a márka és a cég összes dolgozója elkötelezett iránta.
A rendkívül magas minőség, megbízhatóság, az innovatív hajtóerő, a piac közelsége és az üzlet fenntarthatósága nyújtják azokat az előnyöket, melyek a Mennekest kiemelik a versenytársak közül. Egyértelmű identitásuknak köszönhetően könnyen átlátható, mi is valójában a cég: a vevők megbízható márka-partnere. 

Mennekes termékek a webáruházunkban: KATTINTSON IDE!
AMAXX változatok
PowerTOP Xtra ipari csatlakozók
EverGUM gumírozott elosztók

Digitális katalógus

Mennekes főkatalógus 2017 (Német)

Gyorslinkek

WEBÁRUHÁZ
Mennekes videók
Mennekes hírek

Info

AMAXX elosztó kombinációk összeállítása

Mennekes hírek

MENNEKES PowerTOP Xtra ipari csatlakozók 16A és 32A változatokban
X-CONTACT csatlakozás a Mennekes-től
Mennekes AMAXX kombinációk adattechnológiával
Új függeszthető AMAXX kombinációk
Oslo, az elektro-mobilitás fővárosa
További Mennekes hírek
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusok
Képviselt márkák
KaiserMennekesWeiconMarechalAgroPalazzoliStralFTGFlexiconRauscher & StoecklinRadpolEltakoBlockHeliaHegler Welco