Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
WEICON GMK 2410 Gumi-fém ragasztó

A WEICON GMK 2410 oldószer-alapú Polychloroprene (CR) kontakt ragasztó, mely erős, rugalmas, teljes felületen történő kötést biztosít gumi-gumi, valamint gumi-fém felületeken.
A WEICON GMK 2410 emellett habosított gumi (pl. neoprén), bőr, nemez, szigetelőanyagok, textilek, fa és sokféle műanyag ragasztására is alkalmas.

Kötés után a ragasztott csatlakozás ellenáll a nedvességnek.

A WEICON GMK 2410 nem alkalmas az alábbi és ezekhez hasonló anyagok ragasztására: polisztirol hab, polietilén, polipropilén, hajlékony PVC hab, PVC bőr (műbőr).

Felhasználási területek:

· Gumi ragasztása fémlemezre
· Gumi profilok, jármű- és más ajtó-szigetelések
· Szigetelőanyagok vagy hangelnyelő fóliák/lemezek ragasztása különböző szerkezeti részekre
· Gazdaságos általános ragasztó ipari felhasználásokra

Előkészítés és felhasználás:

A ragasztandó részek legyenek tiszták, szárazak, por- és zsírmentesek (WEICON Felület tisztító spray). A felületek érdessége hatékonyan javítja a kötés erősségét.
Felhasználás előtt a WEICON GMK 2410 ragasztót alaposan fel kell keverni. Ezután a ragasztót egyenletesen, vékony rétegben, ecsettel vagy spatulával (sima vagy finoman bordázott szélű) kell felhordani mindkét felületre.
A ragasztó vastagságától, a környezeti hőmérséklettől és a levegő páratartalmától függően 5 – 10 percig hagyja száradni.

Porózus felületek, pl. nemez esetén az első réteg száradása után még egy réteget fel kell hordani.
Amint a felületek szárazak, de érintéskor ragacsosak, a ragasztandó felületeket rövid, erőteljes nyomással össze kell illeszteni.

A párolgási idő elteltével a ragasztót újra fel kell hordani. A még meg nem kötött ragasztó WEICON Felülettisztító spray-vel eltávolítható.

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS