Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
WEICON Flex 310M 2K ragasztó

Gyorsan kötő, elasztikus, kétkomponensű, hibrid polimer alapú ragasztó és tömítőanyag. Különösen alkalmas az ipari gyártás és szerelés területén történő szerkezeti és tartósan rugalmas ragasztási feladatokhoz.

A kétkomponensű rendszer lehetővé teszi nagyobb alkatrészek felületi ragasztását és az akár 10mm-es réskitöltést. Folyamatbiztos kötési rendszerének köszönhetően a WEICON Flex 310M 2K ideális megoldás a sorozatgyártáshoz.

A WEICON Flex 310M 2K alapozó nélkül köt a legtöbb felületen, például fémeken, műanyagokon és sok más anyagon.

Felhasználási területek:

• fémmegmunkálás, tartály- és szerkezetgyártás
• gépgyártás
• bútoripar
• szellőzés- és klímatechnika
• villamosipar
• hajó és yachtépítés
• műanyagtechnológiák
• karosszéria-, járműszerkezet és szállítótartály-készítés

A WEICON Flex 310M 2K oldószer- és izocianát-mentes, valamint nem tartalmaz olyan anyagokat, melyek a lakkréteget megtámadnák (pl.szilikont).

Kiemelt előnyök!

És hogy miben jobb mint a hagyományos ragasztó és tömítő anyagok? A hagyományos anyagoknak a kötési vastagsága 3mm, mivel szükséges a levegő jelenléte! A Weicon Flex 310M 2K kötése a két komponensnek köszönhetően vegyi úton történik meg, és a levegő jelenléte nem szükséges a folyamat végbemeneteléhez! Ezért akár 10mm vastagságban is teljes kötés alakul ki a hagyományos anyagokkal ellentétben. Illetve ezáltal akár két egymásba csúszó felületet is összeragaszthatunk, és ezzel rugalmas kötést biztosíthatunk a teljes felületen!

Kiszerelés: Kartus 250ml, Cikkszám 13305250
Plusz tartozék: Speciális keverőfej, Cikkszám 13309997

További karbantartó és javító anyagok a www.weicon.hu honlapon!

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS