Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Weicon Anti Seize High Tech Nagyteljesítményű szerelőpaszta

A különböző környezeti hatások, például a nedvesség vagy a dörzsölődés a gépek és a szerelvények károsodásához vezetnek, és azok korrodálását, bemaródását és kopását okozhatják. Ezeknek a következménye pedig az időigényes és költséges javítás és karbantartás.

A WEICON ezeknek a problémáknak a megelőzésére fejlesztette ki a fémmentes, nagyteljesítményű korrózióvédő szerelőpasztát. A Weicon Anti Size High Tech megelőzi a fémek közötti elektrolitikus korróziót (hidegforradást). -40°C - +1,400°C között hőmérséklet-álló.

Az Anti Size High Tech különösen alkalmas azokhoz a szerelési munkákhoz, ahol a fém tartalmú anyagok a sötétebb szín miatt esztétikai okokból nem alkalmazhatók, ahol a nikkel-tartalmú termékeket nem használhatók, illetve azokban az esetekben, ahol elektro-kémiai okokból nem lehet réztartalmú termékeket használni.
Speciális összetételének és a nagyon finom szemcsés száraz kenőanyagnak köszönhetően az Anti Size High Tech kitölti a felület összes egyenetlenségét még 12 μm rétegvastagság esetén is. Csak a tökéletesen tömített felületek biztosítanak megbízható védelmet a korrozió ellen. Így a speciális felhasználásoknál, például a karimás csatlakozásoknál további tömítőhatás alakul ki.

Az Anti Size High Tech nemcsak kenőanyagként, hanem védő- és szétválasztó- anyagként is használható a nagy igénybevételnek kitett alkatrészeknél, főleg magas hőmérsékletű környezetben. A szárazanyag-összetétel optimális aránya valamint a körültekintően kiválasztott adalékanyagok lehetővé teszik a széles körű felhasználást az ipar minden területén.
 
A WEICON Anti Size High Tech tartós védelmet nyújt a korrózió – bemaródás – kopás, a Stick-slip jelenség, az oxidáció és bemaródó korrózió és az elektrolitikus reakciók (“hidegforradás”) ellen.

A WEICON Anti-Seize szintetikus olajokból készül, melyeknek sokkal alacsonyabb a kéntartalmuk, mint az ásványolajakat tartalmazó készítményeknek.  Így +200°C és +250°C között az olaj visszamaradt anyag nélkül elpárolog. Ez különösen fontos a rozsdamentes acélok esetén (VA-anyagok) korrózió-hatás miatti repedések megelőzésére.
A WEICON Anti Size High Tech nem tartalmaz kénes összetevőket és halogént, jól tapad, dörzsálló, ellenáll a melegnek, hidegnek és a tengervíznek. A rendkívül alacsony súrlódási együttható lehetővé teszi a gépek és berendezések könnyű szétszerelését.

Emellett a WEICON Anti-Seize szerelőpaszták kiváló kenőanyagok a statikusan igénybevett alkatrészekhez, lassan mozgó berendezésekhez (feltételezve az előírt újrakenési idők betartását).

Kettős, kenőanyagként és korrózióvédő anyagként történő felhasználhatósága miatt a WEICON Anti-Seize gazdaságos választás, hiszen nemcsak időt takarít meg, hanem a költségeket is csökkenti.

Anti-Seize és további WEICON termékek a www.weicon.hu oldalon!

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS