Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Vízálló rozsdamentes acél lámpák

A Palazzoli RINO lámpacsalád IP66-os védettségű, vízálló, AISI 304-es ausztenites rozsdamentes acél lámpákból áll. A lámpatest hegesztés nélküli, egyetlen darabból áll.
A RINO lámpacsaládban a hagyományos fénycsöves armatúrákon túl megtalálhatók a vészhelyzeti változatok is, melyekben egy saját, belső akkumulátorról üzemelő plusz fénycső van.
A külső zsanérok is 100% rozsdamentes acélból készülnek, mely bármely környezeti hatásnak ellenáll, és akár csavarral is rögzíthetők.  

A vízálló, AISI 304 rozsdamentes acél  RINO lámpacsalád jellegzetessége az edzett üveg előlap és a speciális, anódozott és polírozott korrózióálló  alumínium reflektor. A burkolat kialakításának köszönhetően véd a legszélsőségesebb és az agresszív környezeti körülmények, valamint a korrózió ellen is.

IP66-os Rozsdamentes acél lámpa

Az AISI 304 rozsdamentes acél test és az edzett üveg előlap tökéletesen ellenáll a legkeményebb környezeti hatásoknak is, például a sós vizes vízpermetnek, a kénes anhidritnek, és a közvetlen napsugárzás tartós hatásainak is.

Ezek a jellegzetességek lehetővé teszik, hogy a RINO lámpákat normal körülmények között, például üzletekben vagy az élelmiszeriparban használják, de emellett megállják helyüket a nehezebb körülmények között is, például a finomítókban, vegyiparban, festékszóró üzemekben is..

A RINO lámpacsalád minimum 1 db 18W, maximum 3 db 36W (9000lm) fluoreszkáló fénycsövet tartalmazhat. Az állandó fényességű reflektornak és a fehérre festett, nagy fényvisszaverő képességű acél belső felületnek köszönhetően ezeket a lámpákat olyan helyeken is lehet használni, ahol a szabályozás UNI 10380 magas teljesítményt ír elő a világítástechnológiában, például a szerelőcsarnokokban vagy  a textiliparban, stb.

Alkalmazási területek:

Széles körben alkalmazható: kis műhelyektől kezdve a legkeményebb, agresszív anyagokkal teli bányákhoz, tárolókhoz.

Például: gépipari üzletek, élelmiszeripar, galvanizáló műhelyek, vegyipar, alagutak, bányaipar, vágóolajas környezetek. Az IP66-os védettség miatt ideális hajókon, szállítóhajókon, katonai hajókon, kompokon, kikötőkben, olajfúrótornyokon, stb.

A RINO lámpaestek megfelelnek az alábbi szabványoknak: CEI EN 60598-1, CEI EN 60598-2-1, CEI 34-21, CEI EN 60529 and CEI 70-1.

A RINO lámpatestekből ATEX változat is kapható, ami a Zona 2, 21 és 22-ben is alkalmazható.

Videó:

Nézzék meg videónkat, hogy még jobban megismerjék a RINO termékcsaládunkban rejlő lehetőségeket, és hogy saját szemükkel lássák milyen könnyen és gyorsan szerelhető:

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS