Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Új Kaiser HaloX lámpadoboz beépítése helyszínen öntött betonba

A formatartó HaloX rendszer modularitásának köszönhetően ideális a helyszínen öntött betonban történő használatra. Maga a doboz 3 átmérőben kapható, a kerek, négyszögletes, illetve univerzális előlapokkal a lámpadoboz számtalan lehetőséget kínál a LED, halogén és spotlámpák, valamint a hangszórók elhelyezésére akár látszóbeton esetén is. A trafótartós változat helyet biztosít a különböző kiegészítő berendezések, pl. LED vezérlések részére. A magasító gyűrők, melyekkel bővíthető a lámpadoboz szerelési mélysége, a doboz alá és fölé is elhelyezhetők. A HaloX dobozok külső részei nedvesség-állóak és az első réteg beton kiöntése előtt egyszerűen pozícionálhatók és szöggel rögzíthetők. Így megelőzhető a doboz vagy az előlap elmozdulása amíg elkészül a betonréteg. A trafótartós változatokban elhelyezhetők azok a berendezések melyek a dobozban lévő vagy más, trafótartóval nem rendelkező dobozokban található fényforrások vagy hangszórók üzemeltetéséhez szükségesek. Az M20/M25 méretű védőcsövek bemenetének megnyitásához nincs szükség szerszámra: a nyílás egyszerűen megnyitható vagy akár újra lezárható ha arra mégsem lenne szükség. A védőcsövek behelyezése egyszerű, a nyílás tartóperemmel van ellátva melyen túl a védőcső nem tud belógni a dobozba, így annak utólagos, belülről történő megrövidítésére nincs szükség. A betonréteg elkészülte után z előlap egyetlen kalapácsütéssel nyitható. Az univerzális méhsejt-szerkezetű előlapok  biztonsággal glettelhetők. A standard vágószerszámokkal, pl Multi 4000-el a beépítőnyílás egyszerűen kivágható.

 

- oldalfalakba és mennyezetekbe

- max. 250 mm átmérőjű lámpákhoz és hangszórókhoz

- a doboz és az előlap biztonságosan, erősen kapcsolódik egymáshoz és utólag is pontosan illeszthető

- mindegyik HaloX doboz kapható trafótartó nélküli és azzal ellátott változatban is

- szerszám nélküli M20/M25 védőcső bemenet 

- mivel a doboz felülete a lehető legnagyobb felületen érintkezik a betonnal, a doboz hőleadása optimális

- a doboz statikailag rendkívül stabil: a trafótartó alagútnál nincs szükség az anyag vágására, megbontására

 

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS