Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Új függeszthető AMAXX kombinációk

Hat különböző méretű, teljes egészében felszerelhető kombináció – ez a Mennekes AMAXX®. Esztétikus, jellegzetes kivitele és számos változata szinte minden felhasználási helyre alkalmassá teszi. A több évtized óta sikeres Mennekes AMAXX® dugalj kombinációk egyetlen termékcsaládon belül kínálnak áramellátást és Ethernet-et.

 

Az új, függeszthető AMAXX® dugalj kombinációk sokféle változatban rendelhetők, így rendkívül széles körben kínálnak megoldásokat az ipar és a kereskedelem területén. Ahol a falra vagy oszlopra történő elhelyezés nem lehetséges, új megoldást kínálhatnak a függeszthető változatok.  

Ahol a falra vagy oszlopra történő elhelyezés nem lehetséges, új megoldást kínálhatnak a függeszthető változatok. 

 

A robosztus tokozat többféle módon bővíthető, és mindkét oldalon dugaszolóaljzatokkal és védelmi elemekkel felszerelt. A kombinációt lánccal lehet felfüggeszteni a mennyezetre. A felfüggesztéshez szükséges tartógyűrűk a burkolatba vannak beépítve, a vájat formája pedig lehetővé teszi, hogy a víz átfolyhasson a felfüggesztési furaton. A kombinációk alján található fogó segíti a dugvillák könnyű behelyezését és eltávolítását. A függeszthető kombinációk több különböző kivitelben rendelhetők, és akár sűrítettlevegő-csatlakozással is elláthatók. A sokféle változatnak köszönhetően ideális megoldás az egyedi igények kielégítésére. A tokozatok ezüst, szürke és sárga színben kaphatók, mindhárom esetében fekete kerettel. 

 

A megfelelő kombináció bármilyen igényre

 

A Mennekes AMAXX® szinte végtelen számú konfigurációs lehetőséget kínál. A legkissebb, egy egységes AMAXX® kombinációtól egészen a legnagyobb, öt egységes, akár függeszthető kivitelben is kapható változatig a Mennekes miden igényt kielégít.

A tokozatokba ipari aljzatok, adatcsatlakozók, reteszkapcsolt aljzatok és kapcsolók, illetve más üzemelési és vezérlési elemek is beépíthetők. Ez lehetővé teszi a vezérlési egységek, áram- és adatelosztás és biztonsági elemek integrálását egyetlen tokozatban.

A kombinációk védettsége IP 44 vagy IP 67, és 16A-től CEE dugaljaktól egészen 3 vagy 5 pólusú 63A-es dugaljak építhetők be. A biztonságot különböző kismegszakítók, Fi-relék és  Neozed biztosítók garantálják. Az AMAXX® emellett kapható akár 63A-es, reteszkapcsolt DUO dugaljakkal is: a csatlakoztatás után a dugvilla lezárt állapotba kerül, majd lekapcsolás és a dugvilla eltávolítása után a kapcsoló záródik le. 

A tokozatok anyaga AMAPLAST®, ami garantálja a kiváló mechanikai védelmet, illetve hő- és elektromos tulajdonságokat. A tokozat felső része szürke, ezüst vagy sárga színben rendelhető, a keret minden esetben fekete.  

Külön igény esetén az AMAXX® kombinációk AMELAN® anyagból is kaphatók, ezek különösen jól ellenállnak a vegyi anyagoknak és a korrozív környezetnek, így ideális megoldások az élelmiszeripari és mezőgazdasági alkalmazásokra. Ezeket a változatokat a sötétszürke tokozatukról lehet felismerni.


Az aktuális katalógusban szereplő Mennekes összes kombináció megfelel az új DIN EN 61439 előírásoknak. 

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS