Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Tűzálló rendszerek autópálya-, vasúti- és metró alagutakba

A Palazzoli az alagutak elektromos feladatokkal kapcsolatos kihívásaihoz fejlesztette ki az innovatív TUNNEL54 sorozatot. A termékcsalád összes tagja megfelel a legújabb, 2004/54/CE EU direktíváknak, valamint a vonatkozó törvényi előírásoknak.

 

A TUNNEL54 termékek lángállóak, füstállóak és ellenállnak a rágcsálóknak is. Alumínium-ötvözet vagy rozsdamentes acél anyaguk még tűz esetén is garantálja az állandó üzemelést. A termékek tanúsítottan üzemképesek 400°C-n 120 percig (prot. 7735) és 850°C-n 90 percig(EN 500200). A tanúsítványokat megbízható, nemzetközi intézetek laboratóriumai állították ki (IMQ,INTEK).

 

További információk és technikai adatokat a letölthető TUNNEL katalógusban talál!

Alagút csatlakozó doboz szerelési útmutatója YouTUBE csatornánkon:

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS