Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
ThermoX ... fogságban tartja a meleget

Beépíthető világítási tokozat, mely a halogénlámpák hőfejlődését fogságban tartja. Lámpaegységek biztos és gyors szereléséhez különféle mennyezet konstrukciókhoz.

- Gyors és egyszerű szerelés
- Sokoldalú és változtatható
- Biztos és teljesen zárt

Beépítés álmennyezetbe:


Ideális esetben a lámpadoboz felhelyezése a panel elemek felhelyezése közben, felülről történik. A mennyezetben a lámpanyílás (68mm, 75mm vagy 82mm lámpatípustól függően) kivágása után, a ThermoX dobozt a nyílásba helyezzük. Az előlap formája gondoskodik a méretpontos és biztos illeszkedésről a hordozó szerkezeten (ez lehet lambéria, hajópadló, OSB, stb.). Az előlapot rögzíthetjük az elfordulás ellen csavarral vagy szöggel. A világítótest behelyezése után a tokozat teljesen zárt.

Beépítés gipszkarton mennyezetbe:

Gipszkarton ( vagy gipszrost, stb.) mennyezetnél a gipszkarton lapra 120mm-es lyukat fúrunk. A tokozatot alulról helyezzük fel, és mint egy gipszkarton dobozt, a rögzítő csavarokkal megfogatjuk. A tokozat peremét, mint az összes többi élet és szegélyt,, spakni segítségével körbegipszeljük.

Utólagos beépítés álmennyezetbe:

Amennyiben utólagosan kell beépítenünk a lámpákat az álmennyezetbe, akár lambéria, stb., akár gipszkarton mennyezetről beszélünk, a ThermoX dobozzal ez is lehetséges. Ennél a beépítési módnál is 120mm-es lyukat kell kifúrni és a tokozatot alulról szereljük be.
Ahhoz viszont, hogy a lámpadoboz előlapjának műanyag részeit eltakarjuk, úgynevezett takarógyűrűre lesz szükségünk. A Kaiser kínálatában ezek is megtalálhatók különféle színekben.

ThermoX lámpadoboz halogén és LED lámpák beépítéséhez álmennyezetbe

Adatok:

Méretek: átmérő: 120mm, magasság. 90mm
Alkalmazhatósági terület: beltéri szerelés
Szín: világosszürke
Lámpatípusok: ALU-tükrös és Hidegtükrös halogén, LED
Lámpa teljesítmények: ALU-tükrös: 35W-ig Hidegtükrös: 20W-ig, LED: 6,6W
Beépítési átmérők: 68mm, 75mm, 82mm
Lámpa beépíthetőségi magasság: Halogének: 65mm, LED: 70mm
Beépíthető transzformátor: maximum 105VA
Formatartóság: 220°C-ig
Tűzállóság: 850°C izzóhuzalos teszt
Veszélyes anyag összetétel: nincs, halogénmentes


Cikkszámok:

9300-01 68mm-es nyílással
9300-02 75mm-es nyílással
9300-03 82mm-es nyílással
9300-22 univerzális ásványgyapot előlapos


A biztonságos kivitelezés érdekében installáláskor használjunk hőálló kivitelű elektromos vezetéket és sorkapcsot! A kivitelezést minden esetben bízzuk szakemberre!

Beépítési utmutató letöltéséhez kattintson ide!

A Kaiser ThermoX doboz része a légtömőr szerelési technológiának. Ezen technnológiával tovább fejleszthetjük a házunk energiahatékonyságát, és ezzel éves szinten súlyos tízezer forintokat takaríthatunk meg magunknak!

Ez a videó bemutat néhány Kaiser által kifejlesztett megoldást:

 

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS