Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
TAIS CUBE - kockába zárt energia

A PALAZZOLI által alkalmazott alapanyag a TAIS CUBE elosztó szekrényekhez, egy speciális üvegszál erősítésű poliészter ( GRP ) , mely hő hatására megkeményedik. Ennek a speciális anyagnak köszönhetően a szekrény akár 960°C fokot is kibír alakváltozás nélkül.
 
A TAIS Cube szekrények nemcsak tűzállók, hanem vízállók is és tartósan ellenállnak a napsugárzásnak. Zárt ajtóval mindegyik típus garantálja az IP66-os védelmet, és véd az erős vízsugárral szemben is.

A TAIS Cube szekrények ütésállósága >IK10.  Az ajtó zsanérjai nem közvetlenül a sarkokon, hanem beljebb helyezkednek el, így a doboz sarkának sérülése nem jelenti az ajtó funkciójának elveszítését, az továbbra is zárható marad.

A TAIS Cube 7 méretben kapható, és mindegyik méret választható átlátszó vagy teli ajtóval. Az automatizáláshoz használt szekrények belső elválasztóajtóval is rendelkeznek., míg az elosztószekrények DIN sínekkel vagy szerelőlappal szerelhetők.

A szekrények rendkívül sokféleképpen alkalmazhatók, az egyéni igényeknek megfelelően: nemcsak az ajtajukra, hanem az oldalukra is szerelhetők dugaljak vagy kapcsolók.

A TAIS Cube szekrények alkalmasak az ipar számos területén, például élelmiszeripar, autómosók, kikötők, napenergia, automatizálás, stb.

A Tais sorozat rendkívül környezetbarát: gyártásukhoz a Palazzoli cég kizárólag napenergiát használ.

További információkért töltse le a TAIS CUBE bemutató prospektus olasz változatát!

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS