Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Precíz fénykör az ipari energiatakarékos világításában

A META (korábban MITO) lámpák kör alakú formája a következő előnyöket biztosítja:
- vizuális nyugalmat áraszt
- a geometrikusan pontos kör formának köszönhetően nem igényel beállítást, hanem azonnal, pozicionálás nélkül használható
- ideális hőeloszlást biztosít, így élettartama hosszabb

A META Led egyszerre képes kiszolgálni az ipari, raktári, sportlétesítményi, kereskedelmi és gyártási alkalmazási területek igényeit.
- jelentősen csökken a karbantartási idő (akár 15 évig)
- garantáltan hosszú élettartam: 50 000 üzemóra elteltével a fényáram még mindig az eredeti érték több mint 80%-a
- garantáltan energia- és költséghatékony

Energiaelosztás

A META Led kiépítése
- javítja a hő eloszlást
- javítja a vezérlő alkatrészek megbízhatóságát
- rugalmas fényelosztást biztosít
- a szerkezet sima vonalvezetésének köszönhetően a karbantartás egyszerű

Palazzoli MITO LED energiatakarékos ipari lámpa

Sokoldalú és funkcionális

Az alumínium öntvény szerkezet elnyeli a fölösleges, nemkívánatos hőt. A RAL 7011 szürke színű festék és a fluor-cink kezelésű felület egész élettartama alatt esztétikus külsőt biztosít a META lámpáknak. A különböző fényelosztási opciók mind funkcionálissá, mind sokoldalúvá teszik a termékcsaládot.

Egyszerű felszerelhetőség akár utólag is
A felfüggesztési kiegészítőknek köszönhetően a régi lámpákat egyszerűen lehet META lámpákra cserélni – nincs szükség átépítésre és hosszas szerelésre. A régi fényforrás lecserélésével a META lámpa számos előnyt kínál:
• akár 50 %-os energia-megtakarítás
• karbantartási költség teljes megszűnése
• biztonságos, egészégre nem ártalmas (nem tartalmaz higanyt)
• tiszta fény (nincs UV és IR)
• rugalmas: minden környezetben megoldást ad
A META Led sokféle fényelosztást kínál a különböző felhasználási területekre, pl. szimmetrikus, aszimmetrikus, elliptikus, stb. formákat, miközben formájában megtartja az ipari lámpák hagyományos körkörös formáját.

7 különböző felfüggesztési lehetőség
A META lámpák sokféle módon felfüggeszthetők, emiatt szinte bármilyen felhasználási helyen egyszerűen felszerelhetők, akár szerszámok igénybevétele nélkül is. A felfüggesztések között vannak fix és állítható változatok is, melyekkel közvetlenül a mennyezetre, épület-szerkezeti elemre, vagy akár láncra függesztve is elhelyezhetők.

Biztonság és hosszú élettartam
A META Led hosszú élettartama a Led lámpák konfigurációjának köszönhető. A LED-ek körkörös, a hőforrástól távoli, közvetlenül a hőelnyelő szerkezet melletti elhelyezése garantálja a hosszú élettartamot. A vezérlő szerkezet, mely a Led burkolattól távolabb helyezkedik el, védve van a feszültségingadozásokkal szemben (A LED tápegység a fázis-nulla között 6 kV-os, a fázis-föld között 10 kV-os lökőfeszültség-állósággal rendelkezik.), így biztosítva a hosszú élettartamot.

Palazzoli MITO LED energiatakarékos ipari lámpa
50 000 üzemóra elteltével a fényáram még mindig az eredeti érték több mint 80%-a.
• A műanyag alkatrészek nem öregednek el, mivel a Led lámpák nem bocsátanak ki UV-t és IR-t.
• A lámpatest alumínium öntvényből készül, RAL 7011 színű karcmentes porfestett bevonattal az EN 46100-nak megfelelően.

Minőségbiztosítás
A Led-ek érzékenysége megköveteli az elektrosztatikus feltöltődés kizárását, így a gyártási és összeszerelési folyamatokat külön erre a célra elkülönített, szigorúan szabályozott gyártóterületen végzik el, melyet szigorú megfelelőségi bevizsgálás követ.

Gazdaságos, energiatakarékos
A mai világban alapvető elvárás a környezetszennyezés csökkentése és az energiatakarékosság. Ezek azok az alapelvek melyek a tervezőket a még gazdaságosabb megoldások, az energiafelhasználás és környezetszennyezés csökkentésére ösztönzik, így védve a bolygónkat. A META Led esetében úgy csökken nagymértékben az energiafelhasználás és a káros anyag kibocsátás, hogy a lámpa teljesítménye közben egyáltalán nem változik. A régi, nem hatékony lámpák META Led-re való cseréjével nagymértékben csökken a környezetet terhelő széndioxid-kibocsátás. 10kWh csökkenés 5 kg széndioxid-csökkenéssel jár együtt.

Vezérlés
A META Led intelligens vezérlőrendszere tökéletesen illeszkedik más intelligens rendszerekhez. Akár önmagában, akár egy centralizált, intelligensen vezérelt hálózat részeként használva a META Led modularitást és kompatibilitást biztosít. A wireless technológia egyszerű, könnyen programozható rendszert kínál.

Terméktámogatás
Kollégáink a projektek minden részében a vevők rendelkezésére állnak és segítenek a lehető legjobb világítás megtervezésétől kezdve a felszerelésig bármiben, amiben szükség van rájuk.
A https://meta.palazzoli.it oldalon megtalálhatók a fotometrikus görbék, a műszaki adatlapok és a szerelési leírások az összes termékhez.
Az elektronikus katalógusból kiválaszthatók a lámpák és azok tartozékai, emellett az ott található termékadatok, termékleírások és kódok segítségével pontosan kiválaszthatók az igényelt termékek.

Gyors felmérés
A META Led úgy lett kifejlesztve, hogy könnyen le lehessen cserélni a meglévő világítási rendszereket és így azonnal élvezni lehessen az energia-megtakarítás előnyeit. Világítási szakembereink igény esetén felmérik a meglévő világítási rendszert és tanácsot adnak a technikailag és energiahatékonyság szempontjából legmegfelelőbb megoldásra.

Az ideális világítás bármilyen környezetbe
A META Led garantálja a jó világítási teljesítményt ipari, raktári, sportlétesítményi, kereskedelmi és gyártási területeken, akár kültéren is. Az alumínium lámpatest korrózióvédő réteggel van bevonva és a 4mm vastag edzett üveg búra kiválóan ellenáll a vegyi anyagoknak. .
A különböző fényeloszlási konfigurációk (extra széles, keskeny, elliptikus, aszimmetrikus) lehetővé teszik, hogy mindegyik felhasználáshoz a lehető legideálisabb megoldást válasszák, így biztosítva a vizuális és világítási teljesítményt.
A META Led lámpák 1-10V-os dimmerelhető vezérléssel vannak felszerelve. A DALI és más wireless rendszerekre kérjen ajánlatot munkatársainktól.
Élelmiszeripari felhasználási területekre a META Led lámpák felszerelhetők UV-álló polikarbonát diffúzorral, mely megfelel a HACCP előírásoknak.

Vészhelyzetben is
Az összes META Led felszerelhető vészhelyzeti modullal. Az inverter és az akkumulátor egy IP666IP67 dobozban van elhelyezve, melyet a lámpatest hátuljára lehet rögzíteni (a rögzítéshez szükséges alkatrészeket a vészhelyzeti változatok tartalmazzák), illetve igény esetén a lámpától külön is felszerelhetők. Ennek köszönhetően a vészhelyzeti változatok is gyorsan, 1-3 óra alatt üzembe helyezhetők.

További kérdése merülne fel, kérem keressen minket elérhetőségeinken.

ULTIMA KFT.
1172 Budapest, Rétifarkas utca 6. | T: +36 1 432 8820 | www.ultima.hu

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS