Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
No. 25 kábelcsupaszoló kifejezetten a vastagabb külső átmérőjű kábelekhez

A No. 25 kábelcsupaszoló kifejezetten a vastagabb külső átmérőjű kábelek biztonságos csupaszolására let kifejlesztve. Az új szerszám akár 5mm vastag kábelköpeny eltávolítására is alkalmas, így kiválóan használható a nagyfeszültségű vezetékekhez.

A No. 25 kábelcsupaszoló használata egyszerű. A beállítócsavar segítségével a vágókés a kábelköpeny vastagságának megfelelőre állítható. A szerszámmal körkörös és hosszanti vágást is el lehet végezni a maximum 25mm átmérőjű kábeleken. Mind a hosszanti, mind a körkörös vágás kezdetén a szerszámot a hüvelykujj könnyű nyomásával kell irányítani.


A kábel külső szigetelésének átvágásához a szerszám fejét finoman hozzá kell szorítani a kábelhez, majd a nyelét fel-le mozgatva megkezdeni a vágást. A munkafolyamat egyszerűen és könnyen elvégezhető még nagyon alacsony (max. -10°C) hőmérsékleten is.


A vágási irány egyszerűen megváltoztatható, így a körkörös és hosszanti vágás közti váltás nem vesz igénybe időt.  Ennek köszönhetően a No 25 kábelcsupaszoló használata rugalmas és hatékony.

A vágókés speciális kialakítása lehetővé teszi a max. 5mm vastag műanyag kábelköpenyek ill. Az alumínium árnyékolóréteg csupaszolását anélkül, hogy a kábel belső rétegei megsérülnének. A vágási mélység 0-5mm között 0,1mm-enként az állítócsavar elforgatásával állítható. 

A vágókés legalább 48HRC acélból készül és egyszerűen, az állítócsavar eltávolítása után cserélhető. 

 

A No 25 kábelcsupaszoló szerszám ütésálló poliamidból készül, a kétélű vágókés egy fogaskerékhez csatlakozik. A fogaskereket úgy csatlakozik a szerszám nyeléhez, hogy azt a lehető legbiztonságosabban lehessen a kábelhez szorítani. 


A WEICON No 25 szerszám ideális kiegészítője a többi WEICON kábelcsupaszolónak, segítségével a kábelek szélesebb körének egyszerű és biztonságos csupaszolása válik lehetővé. A szerszám kifejezetten a szakemberek számára készült, alkalmas az ipari használatra.


A No 25 kábelcsupaszoló szerszám 210mm hosszú, és mindössze 220 g súlyú. Használata rendkívül egyszerű, ergonómikus formájának köszönhetően a kéz a hosszútávú használat során sem farad el.

A szerszámot praktikus tárolódobozban szállítjuk, melyben a kábelcsupaszoló biztonságosan tárolható és szállítható.

Nézze meg a videót is! 

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS