Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Mennekes Steck-Stop dugvilla zár

Mi is a Steck-Stop? Nem más, mint egy dugvilla zár, mely egyszerűen és gyorsan felpattintható bármely lengő, fali vagy beépíthető dugvillára. Felhelyezés után a Steck-Stop lakattal lezárható, vagy plombálható. Használatával megakadályozható a villamos készülék, berendezés - melyen a dugvilla található - csatlakoztatása egy dugaszoló aljzathoz.

De miért akarnánk ezt megakadályozni a dugvilla használatát?

Ennek két fő oka lehet:

- A készülék, berendezés hibáját, sérülését kell jelzi, használatát megakadályozni.
- Az adott készüléket, berendezést csak az arra illetékes szakember kezelheti.

A hibás, sérült berendezés dugvillájára felpattintott Steck-Stop felületére címke ragasztható, melyen rövid feljegyzések rögzíthetők. A plomba vagy lakat használata egyértelműen jelzi a problémát és lehetetlenné teszi a berendezés használatát. Ha a készülék használata szakértelmet kíván vagy korlátozandó használóinak köre, akkor a Steck-Stop és egy lakat használata a megoldás. A szakszerű üzemeltetést biztosítja, ha csak a jogosultak kapják meg a lakat kulcsát.

Hogyan rögzíthető a Steck-Stop?

A Steck-Stop a dugvillák pozicionáló tüskéjére pattintható. A nyitott Steck-Stop kisebb nyílásba a 16-32A -es, a nagyobb nyílásba a 63-125A -es dugvillák pozicionáló tüskéi csúsztathatók, majd a másik fél a villára rápattintható. Az összezárt Steck-Stop a dugvilláról a pozicionáló tüske miatt nem húzható le. A Steck-Stop anyaga ütésálló műanyag. Emiatt véletlenül nem, csak szándékosan, erőszakkal lehet letörni a dugvilláról.

Steck-Stopra van szüksége? További információt szeretne? Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS