Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
MARECHAL-ra változik az ISV

2015 január 1.-től az ISV Industrie-Steck-Vorrichtungen GmbH új, hivatalos neve MARECHAL GmbH
A névváltoztatás kizárólag a megnevezést és a cég logóját érinti, a jól ismert, megszokott cég mindenben ugyanaz marad. Továbbra is ugyanaz a segítőkész, hozzáértő csapat dolgozik a cégnél, melynek címe, adószáma sem változik. Egységes megjelenés tükrözi a globális jelenlétet

Korábban az ISV GmbH név a nemzetközi szabvánnyal rendelkező MARECHAL csatlakozók gyártását és szállítását végző céget jelölte. 1969-es megalapítása és a sikeres németországi piacfejlesztés óta az értékesítés számos európai országra kiterjedt.
Az anyavállalat, a  MARECHAL ELECTRIC hasonlóan sikeres fejlődést követően az USA-ban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, Szingapúrban és Dubai-ban működtet leányvállalatokat. 2013-ban  a robbanásbiztos termékek szakértője, a TECHNOR is csatlakozott a MARECHAL ELECTRIC csoporthoz. A cégcsoport növekedésével szükségszerűvé vált, hogy a globális jelenlétet több formában is kihangsúlyozzák, ezért került sor az ISV átnevezésére. 2015 január 1.-től az ISV Industrie-Steck-Vorrichtungen GmbH új, hivatalos neve MARECHAL GmbH

Az új MARECHAL termékek a legújabb technológiáknak, és gyakran elébe megy a jövő fejlesztéseinek, előírásoknak és szabályozásoknak. A cég mindig a piacra összpontosít, termékei széles körben, többféle környezeti körülmény esetén is felhasználhatók. A termékek teljesítménye a milliamperes dugaljaktól a 700A változatokig, 12V-től 1000V-ig terjed. Emellett a MARECHAL ( korábban ISV ) különböző speciális termékeket is forgalmaz: beépített kapcsolóval ellátott, IP67 védettségű, ATEX robbanásbiztos, hőálló, EMC, automata kilökővel ellátott és többpólusú változatok is kaphatók.

A MARECHAL Értékesítési és mérnöki részlege kompetens támogatást nyújt bármilyen kérdéssel kapcsolatban, segítenek megtalálni a vevő igényeinek leginkább megfelelő megoldást..

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS