Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Kaiser Multi-2000 koronamaró
A gipszkarton szerelvényezésénél elengedhetetlen a pontos méretű doboznyílások kialakítása, mivel kisebb doboznyílásba a dobozt nem lehet elhelyezni, nagyobb nyílás esetén pedig a doboz átesik ezért fontos a doboz méretének megfelelõ pontos doboznyílás kialakítása.

 A KAISER, mint Európa legnagyobb szerelvény és kötődoboz gyártója fontosnak tartja, hogy ne csak a leggyakrabban keresett termékeket találjuk meg kínálatában hanem a számos speciális doboz és kiegészítõ mellett a dobozok elhelyezéséhez szükséges szerszám is elérhetõ legyen a profi szerelõk számára.

Ezen levelünkben a Multi 2000-es gipszkarton szereléshez kifejlesztett koronamarót mutatjuk be.
A piacon sokféle gipszkarton koronamaróval találkozhat. Van extra alacsony árú és használati értékû változat, van jó de gyorsan elhasználódó, és van a KAISER Multi 2000. A Multi 2000 koronamaró három változatban kapható: 68, 74 és 36mm-es átmérõvel. Mindhárom szerszám peremsüllyesztõ- vel van ellátva melynek segítségével a dobozt teljesen a fal síkjába süllyeszthetjük.

Csak egyszer kell megvásárolni? Hogyis van ez?

Igen, egy koronamarót csak egyszer kell megvásárolni, hiszen a szerszám legnagyobb elõnye abban rejlik hogy teljesen alapegységeire bontható, és az alkatrészek cserélhetõk. Ezért Multi 2000 a neve. KAISER Multi 2000 szerszám
Az alapegységek a következõk: marófej, peremmaró, befogócsap-fúrószárral. Lássuk, hogyan is történik ez a gyakorlatban: Folyamatos, szakszerű használat mellett a marófej apró fogazata (ami a gyors marást teszi lehetõvé a gipszkartonba) elhasználódik. Más gyártmányok esetében ilyenkor a komplett koronamarót el kell dobni és újjat kell beszerezni. A Multi 2000 esetében viszont nincs más dolgunk, mint a marófejet leszerelni és az új maróbetétet felszerelni. A jóminûségű fém alapanyagnak köszönhetően a peremmarót és a befogócsapot-fúrószárral csak nagyon ritkán kell cserélni, hiszen a peremmaró rész robosztus kialakítása tartós használatot tesz lehetõvé a befogócsap-fúrószárral pedig csak a pozicionálást biztosítja és így nincs nagy fizikai erõhatásnak kitéve.

Keresse viszonteladói partnereinknél vagy vásárolja meg az Ultima webáruházában!
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS