Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Kaiser légmentes gipszkarton dobozok

Kórházakban, laboratóriumokban, szervertermekben és minden hasonló létesítményben, ahol a tisztatér kialakítása szükséges, kifejezetten szigorú higiéniai követelményeket támasztanak.
Mivel ezekben az esetekben a gipszkarton építési mód alkalmazása a legelterjedtebb, ezek a követelmények az elektromos szerelésre is vonatkoznak.

Tisztaterekhez, pl.: műtők, laboratóriumok, stb.Az itt fehasznált gipszkarton dobozok légmentes (perforáció nélküli) kivitelben megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Alkalmazásukkal elkerülhető hogy a beépített szerelvény (kapcsolók, dugaljak, stb.) mögött sem távozhat tisztított vagy szennyezett levegő a tisztatérből, illetve a kültérből por, piszok, baktérium és egyéb szennyeződés ne kerülhessen be a légtérbe.

A légmentes dobozokat és cikkszámaikat a "Kaiser" menüpont alatt a ”Gipszkarton szerelvények” almenüben a ”speciális szerelvénydobozok” alatt találja.
Amennyiben az előírás (pl. kórházak) halogénmentes anyagok alkalmazását teszik szükségessé, a megfelelő légmentes dobozokat és cikkszámaikat ”halogénmentes gipszkarton szerelvények” alatt találja.
Számítástechnikai szerverszoba

A tökéletes dobozszereléshez, professzionális szerszámokra van szükség. A Kaiser gipszkarton marószerszámok alkalmazásával, a dobozok beszerelési nyílása minimális hézaggal gyorsan és pontosan kialakítható.
A szigetelőfólia alkalmazásával pedig teljesen tömítetté tehető a doboznyílás!

Amennyiben műszaki kérdése merülne fel, kérjük ne habozzon, hívjon minket vagy írjon e-mail-t az info@ultima.hu címre.

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS