Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Kaiser beltéri szigetelő doboz

Műemlék épületek, házak, kastélyok, rezidenciák homlokzata nem szigetelhető hagyományos külső szigetelési technológiákkal. Ezeknél az épületeknél csak a belső szigetelés lehet a megoldás. A szigetelőanyag gyártók már kifejlesztették a megoldást, és speciális szigetelőanyagok alkalmazásával lehetővé tették a belső szigetelés kialakítását. De ezek a rendszerek nem veszik figyelembe, hogy a belső falazatokon kapcsolók és dugaljak is vannak, amiknek a falon kívüli szerelése nem a legszerencsésebb megoldás.

Azért, hogy ebben a belső szigetelési technológiába süllyesztett szereléssel is lehessen kapcsolókat és dugaljakat besüllyeszteni a Kaiser kifejlesztette a 1159-90-es dobozt, melyben speciális technológiák alkalmazásával megoldotta ezt a feladatot.

A szerelvénydoboz rendszer elektromos berendezésekhez belső szigetelő rendszereknél történő alkalmazásra. Tartósan biztosítja a kapcsolók, dugaljak és más eszközök hőhíd-mentes felszerelését a belső szigetelésű külső falakon. Optimális hőmérsékletet biztosít a szobákban, és véd a pára okozta károsodástól. Számos beltéri szigetelőrendszerrel használható. 

 

• Beltéri falszigetelő rendszerekhez

• Garantálja a hőhíd-mentes szerelést

• Páraszabályozó és szigetelő

• Megelőzi a pára okozta károk kialakulását

• Számos beltéri szigetelőrendszerrel használható

• 30-100 mm vastag szigetelésekhez

• Vakolás nélküli szerelés

 Kaiser 1159-90 dobozrendszer

 

Mélység: 90 mm

Adapter méretei (HxSZxM): 75 x 81 x 100 mm

Szigetelési vastagság: 30-100 mm

A kisfilm mindennél jobban bemutatja a doboz előnyeit: 

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS