Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Húzásmentesített tömszelencék a Flexicon-tól

A Flexicon kibővítette a gyors szerelésű FPA és FPAX csőrögzítő tömszelence-család választékát. Az új termékek a műanyag védőcsövekhez kínálnak kábel húzásmentesítéssel kombinált csőrögzítő tömszelencéket.
Az FPA és FPAX tömszelencéket rendkívül egyszerűen lehet a védőcsövekre szerelni: csak a helyére kell illeszteni, majd elforgatni, így a védőcső máris rögzítve van.  A tömszelencén körbefutó karmok biztos, akár 70 kg húzásnak is ellenálló rögzítést biztosítanak (a 21mm FPAH védőcső esetében).  A rendszer to EN61373 Cat 2 rezgés és ütésállósági vizsgálatokon esett át, és a rendszer integritásának megtartása érdekében vandálbiztos.
Az új csőrögzítő tömszelencék az FPAX rendszer esetében IP68 vagy IP69K védettségűek, míg az FPA rendszer esetében IP66 besorolást kaptak. Emellett akár -40°C - 100°C tartományban (statikus használat), illetve (mozgó alkalmazásoknál) 20°C - 100°C között használhatók.
 
Az új tömszelencék egyenes, 45 és 90 fokos változatban kaphatók, a hajlított típusokban beépített vezető biztosítja a kábelek egyszerű behúzását, valamint védelmét az üzemelés közben. Ezeket a tömszelencéket 13-54mm-es, kölünböző sodrású műanyag védőcsövekkel lehet alkalmazni, a kábelátmérő a mérettől függően 4,5-35mm lehet.

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS