Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Palazzoli világító energiaoszlopok kikötőkbe és kempingekbe

A Palazzoli Energytower termékcsaládja tökéletes megoldás az energia-, víz-, TV- és adatellátásra, illetve akár további szolgáltatásokra is. Az AISI 316L rozsdamentes acél anyagú, IP56 védettségű energiaoszlopok professzionális termékek mint városi, mind ipari területekre a kikötőktől a kempingeken át egészen az ipari parkokig.

A Palazzoli több, mint 80 000m2 területű gyára, modern gyártási és összeszerelési folyamatai garantálják az állandó, rendkívül magas minőséget. A gyár az UNI EN ISO 9001 szerint működik, a termékek megfelelnek többek között az alábbi szabványoknak és előírásoknak: IMQ,VDE, UL/cus, CCC, RINA, MMI (Italian Military Navy).

A Palazzoli több mint 100 éve vezető gyártója a villamossági termékeknek. Innovatív gondolkodásmódjuknak, a több, mint 5000 termék minőségének és teljesítményének köszönhetően tökéletes áram-elosztási és világítási megoldásokat kínálnak a szolgáltatók és az ipar számára, különösen az építőipar, a hajózás, az alagútépítés, bányászat, stb. területeken.

A Palazzoli a vásárlás folyamatának minden részében támogatja a vevőket, az ajánlatkéréstől kezdve a beszerelésig. A szakértők napi szinten segítik a választást, tervezést és szükség szerint támogatják a vevőket és felhasználókat bármiben amiben a termékekkel kapcsolatban szükség lehet.

 

Biztonságosabb – garantált védelem

Az Energytower a legbiztonságosabb energiaoszlop a piacon. Kiváló minőségben, IP56 védelemmel készül, ami még nyitott oszlopajtó mellett is garantált. Az energiaoszlop még erős viharban is megtartja vízállóságát és a szeles, sós vizes tengeri levegőnek is ellenáll. Az Energytower kialakítása során elsődleges szempont volt hogy a biztonságos üzemelés minden körülmények között garantálva legyen. Kettős szigetelésének köszönhetően az áram alatt lévő részek nem kerülhetnek kapcsolatba vízzel. Minden egyes dugaljat külön MCB/RCB véd, így nemcsak egyesével valósul meg a védelem és a dugaljak egymástól függetlenül is védve vannak.

 

Tartósabb – Az ellenállóság elsőrendű

Az Energytower anyaga AISI 316L rozsdamentes acél, ami ideális a különösen agresszív környezeti körülmények között, például a városi vagy ipari területeken. A magas molibdén tartalom garantálja az optimális ellenállóságot a sós víz, a kipufogógázok, a savas eső és más vegyi anyagok által okozott korrózió ellen. Nem igényel karbantartást, nem mérgező, lángálló, nem tesz benne kárt sem a jégeső, sem a rágcsálók. A robosztus szerkezet, a nagy anyagvastagság és a kompakt méret biztosítja a mechanikai ellenállóságot (>>IK10), legyen szó véletlenről vagy szándékos vandalizmusról. A rozsdamentes acél minden esetben felülmúlja a hagyományos műanyag energiatornyok tulajdonságait, hosszabb élettartamú és emiatt költséghatékonyabb is.

Többet nyújt – Intelligens világítás

Minden energiaoszlop egyedi, energiatakarékos világítással van felszerelve. Ennek köszönhetően nemcsak maga az oszlop, hanem a dugaljak egyenként is jól láthatóak. Az oszlop oldalán kerek fényforrás diszkrét, de biztonságos fényt ad a sötétben, nem zavarja a környezetében tartózkodókat. 

 

Elegánsabb – Stílus

A termékcsalád különböző, mindig esztétikus megoldásokat kínál az egyes felhasználásokra. A tűzoltó oszlopok például nemcsak funkcionálisak az integrált víz vagy más oltóeszköz ellátásnak köszönhetően hanem vizuálisan is koordináltak. Az Energytower család különböző tagjainál minden esetben együtt jár a funkcionalitás és az esztétikus külső.

 

Funkcionálisabb – A részletek

A részletekre fontos odafigyelni és a Palazzoli mindent megtesz azért hogy termékei a felhasználói igényeknek mindenben megfeleljenek. Az Energytower sorozat praktikus rendszere számtalan opciót kínál. A külső burkolat kialakítása például praktikus tárolási lehetőséget ad, míg a torony alján találkató kábel tartók megelőzik a kábelek kiszakadását és védik a dugaljat a mechanikai sérülésektől.  


Az energiatorony egyszerű, tiszta vonalai, a forma és funkcionalitás közötti összhang garantálja hogy az Energytower bármilyen környezetben megállja a helyét. A biztonságot a kettős ajtózár garantálja, a tömítés pedig megakadályozza a por, a rovarok és a víz bejutását a torony belsejébe.


Palazzoli energiaoszlopok a webáruházban!
Vissza

Palazzoli hírek

Precíz fénykör az ipari energiatakarékos világításában
Palazzoli világító energiaoszlopok kikötőkbe és kempingekbe
Tűzálló rendszerek autópálya-, vasúti- és metró alagutakba
GOOD DESIGN díjat kapott a Palazzoli TAIS CUBE
TAIS CUBE - kockába zárt energia
Garantált biztonság - Palazzoli ATEX termékek
Új moduláris elosztó kombinációk az Ultimánál
Vízálló rozsdamentes acél lámpák
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS