Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
BLOCK trafók rövid szállítási határidővel

Több, mint 1400 raktári tétel – a standard termékek 24 órán belül indíthatók a németországi raktárból



A német székhelyű, de az egész világba szállító BLOCK cég Európa második legnagyobb száraz transzformátor gyártója. Verdenben található gyártóüzemüknek és modern, nagyméretű raktáruknak köszönhetően több, mint 1400 standard terméket egyedülállóan gyorsan tudnak szállítani.

A transzformátorok mellett a Block vonali fojtókat, EMC szűrőket és kapcsolóüzemű tápegységeket is kínál. A cég a standard termékek mellett egyedi igényeknek megfelelően is gyárt termékeket, emellett a kutatás, a fejlesztés, a tesztelés és a tanúsítványokhoz szükséges vizsgálatok is saját üzemükben folynak. A cég a termékek minden alkatrészét, beleértve a fémből és műanyagból készülteket is saját, több mint 25.000 m²-es gyárában állítja elő.

Direkt katalógus letöltéséhez kattintson ide!

Vissza

Block hírek

75 éves lett a BLOCK
Újabb elismerés a BLOCK GmbH. részére
BLOCK trafók rövid szállítási határidővel
Elismerést kapott a BLOCK
BLOCK száraz transzformátorok!
Akár 30%-al kisebb energiafelhasználás!
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS