Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Flexicon antisztatikus hajlítható védőcsövek

A Flexicon antisztatikus, folyadékbiztos védőcső-rendszerek még szélesebb körű felhasználási lehetőségeket biztosítanak az ipar számára. Az LTPAS és LTPPUAS védőcsövek használatával elkerülhető az elektrosztatikus feltöltődés mind a berendezéseken, mind pedig a védőcső felületén. Ez a szempont különösen a robbanásveszélyes helyeken lehet fontos.

 

Mindkét védőcső-rendszer megfelel az EN600079-0 7.4.2. részben foglaltaknak, mely az I és II csoportba tartozó elektromos felszerelések elektrosztatikus feltöltődésének elkerülésére vonatkozik.

 

Az új védőcsövek 16-63 mm közötti méretekben kaphatók, és mindegyik kompatibilis a Flexicon összes folyadékbiztos csőrögzítő tömszelencéjével, beleértve az EXD lángálló változatokat is. 

 

LTPAS

Az LTPAS folyadékbiztos, hajlítható védőcső-rendszer egy speciális antisztatikus adalékanyagot tartalmazó PVC bevonattal készül. Mechanikai szilárdsága nagyon magas, 400kg-os összenyomásnak is ellenáll, míg szakítószilárdsága akár 130kg. Az LTPAS IP68 és IP69K védettségben kapható, hőmérséklet-állósága -20°C - 105°C.

 

LTPPUAS

Az LTPPUAS hajlítható védőcső-rendszer egy speciális antisztatikus adalékanyagot tartalmazó poliuretán bevonattal készül, és kiválóan ellenáll a dörzsölésnek, így ideális megoldás az extrém környezeti körülmények kihívásaira is. Az LTPPUAS IP68 és IP69K védettségben kapható, hőmérséklet-állósága -40°C - 80°C.

 

Tim Creedon a Flexicon értékesítési és marketing vezetője elmondta: “A Flexicon elkötelezett, hogy az itt gyártott védőcsövek tökéletesen alkalmazkodjanak a felhasználók igényeihez, egészen a legapróbb részletekig. Az antisztatikus termékek bevezetésével még több megoldást kínálunk a veszélyes környezetben dolgozó felhasználók részére.”

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS