Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Elegendő hely, sokféle lehetőség: KAISER KompaX; dobozok

A KompaX® szerelvénydobozok egyedi kialakítású elemeinek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen lámpa és hangszóró számára tökéletesen megfelelő, a mennyezet síkjába illeszkedő nyílás alakítható ki. Az innovatív rendszer lehetővé teszi, hogy a tervezés és a szerelés során ne kelljen kompromisszumokat kötni, és szinte bármilyen berendezésnek helyet lehessen biztosítani a falakban és födémekben.

A KAISER KompaX® rendszer három típusa előre gyártott vagy helyszínen öntött betonfödémekben- és falakban elhelyezésre kerülő energiatakarékos lámpák és hangszórók egyszerű és biztonságos szerelését garantálja.

A különböző típusok előnye, hogy a dobozok alkalmazkodnak a különböző födémkihagyásokhoz. Az előlapgyűrűk, keretek és egyéb tartozékok széles választékának köszönhetően a KompaX® lámpa- és hangszóródobozok tökéletesen az egyéni igényekre szabhatók.

A KAISER KompaX® dobozokba akár 300mm átmérőjű lámpák és hangszórók építhetők be, maguk a dobozok pedig akár 180-300mm vastag födémekbe és falakba helyezhetők el. A lámpák és hangszórók 200mm-es magasságig építhetők be.

A KompaX® robosztus szerkezete már számtalanszor megállta a helyét a beton szerelések kihívásokkal teli helyszínein. A felhasznált műanyag magas minőségének és a speciális kialakításnak köszönhetően a dobozok mind a beton öntése, mint az azt követő szerelés során stabilan megtartják formájukat.

Nézze meg rövid kis videónkat a KompaX dobozok beépítéséről!

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS