Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Egy újabb lépés az elektromos autók irányába!

A Mennekes Stecker GmbH & Co. KG megkapta az autóipari előírásokra vonatkozó tanúsítványt

A Mennekes csoport leányvállalata, a Mennekes-Stecker GmbH & Co. KG nemrégiben megszerezte az ISO/TS 16949 tanúsítványt, ezzel igazolva, hogy az autóipari minőségirányítási rendszer minden elvárásának megfelel.

A Mennekes az elektromos járműtöltő rendszerek globális szabványosításának úttörője.
A töltőállomások széles választéka mellett a cég az autógyártók (OEM) számára is kínál megoldásokat. A Mennekes Stecker GmbH & Co. KG 2010-ben lett megalapítva az autóipari tevékenységek céljából. A cég az elektro-mobilitás jövője számára fejleszt egyedi megoldásokat az elektromos járművek töltésével kapcsolatos feladatokra. Annak érdekében, hogy ezen a piacon sikeresen működhessen a cég, az autóipar saját, speciális elvárásai miatt a vállalat szervezeti működését és folyamatait a járműipar igényei szerint kellett kialakítani.

A minőségirányítás speciális elvárásai


A járműipar különös figyelmet fordít a minőségirányítási rendszer kialakítására és bevezetésére. Az Automotive Industry Action Group (AIAG) emiatt létrehozta a TS 16949 szabványt, mely részletezi a minőségirányítási rendszerrel szemben támasztott elvárásokat.

A Mennekes már sok évvel ezelőtt bevezette a DIN EN ISO 9001 minőségirányítási rendszert. Erre a tapasztalatra alapozva a cég képes volt gyorsan felkészülni az új feladatokra és megfelelni az összes elvárásnak. A könyvvizsgálat lezárulta után a Mennekes Stecker GmbH & Co. KG a közelmúltban megkapta az ISO/TS 16949 tanúsítványt.

Partner az autóiparban

A német és európai autógyártók számos úttörő projektje használja a Mennekes Stecker GmbH & Co. KG megoldásait. A cég szinte az összes német autógyártóval együttműködik különböző járműprojektekben. Az autóipar vonatkozó termékei között megtalálhatók az elektromos járművek töltőállomásai, a töltő-aljzatok és a töltőkábelek is.

A Mennekes Stecker GmbH & Co. KG a Mennekes csoport független leányvállalata jelenleg 23 alkalmazottat foglalkoztat.

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS