Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Dekontaktorokkal csökkenthetők a kiadások

A Dél-Afrikai Transnet új tehervonatokat fejlesztett ki, melyek elektromos áramellátását HYCON MARECHAL DECONTACTOR™ csatlakozókkal oldották meg.
 
Dél-Afrikában reneszánszát éli a vasúti közlekedés és szállítás. Az elmúlt időszakban jelentősem megnövekedett mind a személy-, mint a teherszállító vonatok projektjeinek száma, illetve ezzel egy időben a teljes vasúti infrastruktúra is megújul. A Dél-Afrikai kormány nagymértékben támogatja a vasúti szállítás fejlesztését. Mivel az ország autógyártása jelentős, a járművek szállítása, a világ több mint 122 országába nagy feladat elé állítja az iparágat.
A Transnet meglévő, nyitott oldalú vasúti teherszállítói elavultak voltak, nem feleltek meg a modern járművek szállítása felé támasztott igényeknek, nem voltak biztonságosak. A cég ezért teljesen új járműszállító vonatokat tervezett, melyekből mostanáig 350 darab készült el. Az új szállítóvagonok mindegyikében található áramellátás, mely nagyban növeli kihasználhatóságukat. Míg korábban csak nappali fényben lehetett fel- és lerakodni a vasúti szállítókocsikról, mostanra ez bármelyik napszakban megtörténhet, így a járművek szállítása rendkívül felgyorsult.
Mivel a vasúti kocsikat a szállítás során többször szét- illetve összekapcsolják, a biztonságos és megbízható üzemeltetéshez olyan csatlakozókra volt szükség, melyek nemcsak biztonságosak, hanem robosztus kivitelük jól ellenáll a vasúti szállítás gyakran igen kemény körülményeinek. A Dél-Afrikai éghajlatban a hőmérséklet a szinte elviselhetetlen nappali hőségtől az éjszakai, gyakran fagypont alatti hidegig terjed, és az új csatlakozóknak minden extrémitásban tökéletesen kell működniük.
 
A járműszállító vasúti kocsik kétnapos ciklusokban fordulnak meg, és ezen üzemidő alatt többszöri csatlakoztatásra is szükség van. Mivel a szállításnak a lehető leggyorsabbnak kell lennie, fontos, hogy maguk az elektromos csatlakozók is könnyen, gyorsan kezelhetők legyenek. A gyakran sötétben, sietve végzett munkát a MARECHAL Dekontaktorok biztonsági jellemzői nagyon biztonságossá teszik: a kezelő személyzet soha nem kerülhet kapcsolatba az áram alatt lévő érintkezőkkel.
A MARECHAL ELECTRIC GROUP tagja, a HYCON MARECHAL TECHNOLOGY több, mint 61 éve gyárt elektromos csatlakozókat. A robosztus DECONTACTOR™ termékcsalád ideális megoldás a gyakori csatlakoztatáshoz, magas minőségüknek köszönhetően a csatlakozók teljes élettartamuk során maximális teljesítményt és biztonságot nyújtanak.
A MARECHAL DECONTACTOR™ dugaljak és dugvillák egyedi, beépített kapcsolóiknak köszönhetően kiemelkednek a piacon található ipari csatlakozók sorából. A Dekontaktorok rugós csatlakozású, ezüst-nikkkel érintkezői garantálják a tökéletes áramátvitelt, jól ellenállnak a korróziónak, vibrációnak, mechanikai hatásoknak és a hőmérsékletváltozásoknak.
A Dekontaktorokat legalább 10 000 ciklusra tervezték, amit több, mint nyolcszorosa az   EN 60309-1 szabvány által meghatározott értéknek. A feszültségingadozások sem jelenteknek gondot: a névleges teljesítménynél nyolcszor erősebb változásokat is kibír akár egy teljes percen keresztül.
A Dekontaktorok fém burkolata IK10 ütésálló, és a csatlakozó -40°C - +60°C között is megbízhatóan üzemel. Emellett a Dekontaktorok vízállóak is: csatlakoztatás után automatikusan IP69k védettségűek (100 bar és 80 °C).

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS