Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
AGRO Nyomáskiegyenlítő egységek

AGRO nyomáskiegyenlítő és vízelvezető egységek megelőzik a nyomásbeli, hőmérsékleti vagy kondenzációs eltéréseket

 

Legyen szó utcai közvilágításról, vasúti járművekről vagy napelemekről, az ilyen berendezéseknek ellen kell állniuk a szélnek, időjárásnak, hőnek és esőnek. Ugyanez vonatkozik a berendezések elektronikájára. A légnyomás, a hőmérséklet és a páratartalom folyamatosan változik, a tömítések sosem teljesen légtömörek. Sok burkolat véd a víz és a por behatolása ellen (IP68), de nem párabiztos. Pára keletkezhet a nap sugárzása vagy az elektromos berendezés miatti melegedéskor. Ez nyomáskülönbséget okoz a burkolat és a környezete között. Ennek a nyomáskülönbségnek a kiegyenlítődése során az átáramló levegő nedvességet is hordoz magával, mely a hőmérséklet csökkenésekor a burkolaton belül lecsapódik. Ez a keletkező nedvesség be van zárva a burkolatba, ahol korróziót vagy a berendezés meghibásodását okozhatja. 

A nyomás-, páratartalom- és kondenzációs különbségek megelőzésére szükség van a nyomás kiegyenlítésére és a légcserére. Az AGRO nyomáskiegyenlítő egysége megoldja az elektromos burkolatok nyomáskiegyenlítését, szellőzését és szükség esetén vízelvezetését.

Három különböző típus:

 

1. Nyomáskiegyenlítő egység membránnal:

 

A speciális PES (polyethersulfone) membrán pórusai több százszor nagyobbak, mint a vízpára molekulák, azonban több ezerszer kisebbek, mint a vízcseppek. Ez a membrán lehetővé teszi a légcserét, így biztosítva a burkolaton belüli szárazságot. Speciális szerkezetének köszönhetően az AGRO membrános nyomáskiegyenlítő egysége a levegőt átereszti, a nedvességet azonban nem. A membrán védettsége IP68, és akár 0.8 bar nyomásnak is ellenáll, emellett víz-, olyaj- és szennyeződés-álló. 

 

2. Nyomáskiegyenlítő egység zsugorított fém szűrővel:

 

A zsugorított fém szűrő anyaga nagyobb levegőcserét tesz lehetővé. A speciális anyag a nagyobb burkolatok extrém nyomás- és nedvesség ingadozásait is kiegyenlíti. A zsugorított fém tárcsa véd a fröccsenő víz és a bogarak ellen.

 

3. Nyomáskiegyenlítő egység hálóval:

 

Azoknál a felhasználásoknál, ahol a környezeti körülmények miatt számítani lehet a víz-kondenzációra, szükség van a vízelvezetésre. A speciális, rozsdamentes acél háló lehetővé teszi a gyors vízelvezetést, de megvédi a zárt teret a bogaraktól és a 0.2mm-nél nagyobb porszemcséktől. Az egység általában a burkolat legalacsonyabb pontján kerül felszerelésre. Az optimális vízelvezetés érdekében speciális anyák is kaphatók az egységhez. 

Nézze meg videónkat is:  

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusok
Képviselt márkák
ARKYSKaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS