Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Védőcsöveink a vasút számára!
A Flexicon védőcső-rendszerei felülmúlják a vasúti berendezésekhez előírt rezgési és rázkódási előírásokat

Független tesztek bizonyították, hogy a Flexicon védőcső-rendszerei közül számos termék felülmúlja a vasútipar által támasztott rezgési és rázkódási előírásokat.



 
A már több nagy vasút-projekt során használt fém és műanyag védőcsöveket független laboratóriumok tesztelték az EN 61373:1999 szerint a magasabb, II. osztályú rezgésre és a rázkódásra  forgóvázas használat alatt. Ez azt jelenti, hogy a Flexicon védőcső és a szerelvények a vasúti kocsin bárhol használhatók, továbbá felszerelhetők a tengelyre, a fontos áram- és adatkábelek védelmére.
A rezgések és a rázkódások rendkívül károsak lehetnek az elektromos berendezésekre. A védőcső-rendszernek ellen kell állnia a vasút üzemelése során kialakuló behatásoknak, hogy megvédhessék a kábeleket a különféle behatásoktól.  

Ian Gibson, a Flexicon műszaki vezetője elmondta:  “Ezek a normák valószínűleg a legkeményebb tesztek a rezgések és a rázkódások vizsgálatára. A vasútipar általában alaposabb teszteket igényel, mint más ipari szegmensek. 14 védőcső került tesztelésre különböző szerelvényekkel, és mindegyik kiválóan bizonyított.

 “Ez azt jelenti, hogy a védőcsövek széles választékát tudjuk kínálni a vasútipar számára, több felhasználási területre. A védőcsövek nemcsak a rezgéstől és a rázkódástól védik a kábeleket, más lehetséges veszélyeknek is ellenállnak. A kiválasztás során figyelembe kell venni az IP védettséget, a behatási és ütési erőket, a súrlódást és a hőmérsékletet. Egyes területeken a vasút számára készült védőcsöveknek magas elvárásoknak kell megfelelniük, mint például a tűzállóság, valamint az égés során keletkező füst és mérgező gázok szempontjából.

A védőcsövek és azok szerelvényei az alábbi teszteken is átestek: funkciómegtartási, hosszú élettartam és vibráció-állósági vizsgálatok.  
 
Az Achilles Link Up (Brit szabványügyi szervezet) megvizsgálta és jóváhagyta a Flexicon védőcső termékeinek kivitelét, gyártását és szállítását mind a nemzeti vasútvonalon, mind pedig a londoni metróban történő alkalmazásoknál.

A Flexicon termékei többek között az alábbi jóváhagyásokkal és tanúsítványokkal rendelkeznek:

· ISO 9001 (Certificate No FM58347)
· BS EN IEC 61386
· RoHS
· REACH
· Lloyds Register of Shipping Type Approval
· WEEE (Directive, Waste Electrical and Electric Equipment)
· Hazardous Area Approvals (ATEX, IECEx Ex d, Ex e ÉA Ex t )

Emellett több nemzeti és nemzetközi tanúsítvány, melyekről igény esetén részletes listát biztosítunk.
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS