Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
MARECHAL termékek az élelmiszeriparban

Az élelmiszeriparban elengedhetetlen az elektromos berendezések biztonsága. A csatlakozók és a berendezések naponta alapos tisztításnak, akár magasnyomású vízsugárnak vannak kitéve. A vízálló MARECHAL ® csatlakozók képesek ellenállni az állandó páratartalomnak is. Sem a fali dugaljak, sem a lengő csatlakozók kezeléséhez és csatlakoztatásához nincs szükség villamossági szakemberre.

 


A MARECHAL GmbH. számos megoldást kínál, melyek a konkrét felhasználásoknak megfelelően tökéletesen az igényekre szabhatók. A MARECHAL® ipari dugaljai egy beépített kapcsolófunkcióval, úgynevezett DECONTACTOR™-al vannak felszerelve. Ez a technológia lehetővé teszi a teljesen biztonságos szét- és összecsatlakoztatást. A MARECHAL® ipari csatlakozók rendkívül robosztus kivitelűek, tartósak és a garantálják a gyors és biztonságos munkavégzést még a karbantartások során is. A termékek megfelelnek az IEC EN 60309-1 előírásoknak és az (LVD) 2006/95/EC direktívának.

 

Felhasználási területek


Mobil szivattyúk és vízsugár pumpák elektromos csatlakozásai

Szállítószalagok, vágóberendezések (szeletelők, darálók) és vezérlőállomások csatlakozásai

Gyártóberendezések, keverők, csomagolóegységek, szellőzők, tartályok elektronos csatlakozásai
Silók 


Megoldások az Ön igényeinek megfelelően

Vízálló, robosztus, ellenáll a vegyi anyagoknak, biztonságos - a DECONTACTOR™ minden csatlakozási feladatot megold.  Rögzített (fali) vagy lengő kivitelben egyaránt könnyen használható, a gyártást elősegítő csatlakozók.


Párás és korrozív környezetbe, akár a gőzös tisztítást is kibírja


A nikkel-ezüst érintkezők több éves üzemelés után is ellenállnak a korróziónak. A csatlakozók automatikus tömítése ellenáll a tisztításnak, gőzborotvának és a vegyi anyagoknak.


Egyszerűen kezelhető még zsíros vagy nedves környezetben is


A csatlakozón található gombot az üzemeltető személyzet még védőkesztyűben is könnyen meg tudja nyomni. Ekkor a csatlakozás azonnal megbomlik és a dugvilla „parkoló” helyzetbe kerül, onnan egy negyed fordulattal távolítható el a dugaljból. 


Robosztus kivitel

Az üvegszálas erősítésű csatlakozótest rendkívül ellenálló a behatásokkal szemben (IK08), valamint tökéletesen üzemel -40°C és +60°C között


Robbanásveszélyes területek

 

A Marechal számos terméket kínál a robbanásbiztos területekre is az ATEX 94/9/EC Direktívának megfelelően (Zóna 1 és 2 (gáz), Zóna 21 és Zóna 22 (por).

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS