Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Lámpaoszlop csatlakozó a MENNEKES-től!
MENNEKES lámpaoszlop cswatlakozó

A Mennekes Lámpaoszlop-csatlakozó 1 vagy 2  áramkörös változatban kapható. Köztéri és közúti világítási oszlopokhoz kínál minőségi megoldást. Előnye, hogy keskeny kivitelben készül, így akár 82 mm belső átmérőjű oszlopokba is beszerelhető. Átlátszó ablaka jó láthatóságot biztosít, így a hibajelzés könnyen észrevehető.

Készre szerelt, moduláris felépítésének köszönhetően könnyen szerelhető, a fedél eltávolításához mindössze 3 csavar oldására van szükség, a szorítókapcsok nagy mérete és a gyárilag bekötött vezetékek pedig rendkívül szerelőbaráttá teszik.

Anyaga a már jól ismert, időjárás- és ütésálló Amaplast, hátsó része szürke, ablaka átlátszó füstszínű. Alsó részén 2 féle, 2-es (2×16 mm kábelmérethez) és 3-as (3×10 mm kábelmérethez) cserélhető bekötési pontot biztosító betéttel szállítjuk. A tokozatot igény szerint rögzíthetjük szerelőlaphoz, vagy akár függeszthetjük is!
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS