Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
LTPPU - Poliuretán bevonatú fém védőcső IP68
A Flexicon bemutatta az új, poliuretán bevonatú folyadékbiztos fém védőcső családot. A 8 változatban, 9 méretben kapható termékcsalád kivételesen széles választékával minden eddiginél több választási lehetőséget nyújt a felhasználónak.
A 2 színben, fekete és kék poliuretán bevonattal kapható galvanizált acél védőcső tipikus felhasználási hely lehet például az alacsony hőmérsékletű környezet vagy olyan hely,ahol nagy a dörzsölődés, súrlódás veszélye. használható kültéren vagy beltéren is, gyártóüzemekben és vasúti felhasználásoknál is.

A folyadékbiztosság mellett az LTPPU védőcső kiválóan ellenáll a dörzsölődésnek, vágásoknak, szakadásoknak, lángálló, olajálló és -40 - +80 °C között használható. UV álló, halogénmentes, és nem tartalmaz ként és foszfort.

A poliuretán bevonatú védőcsövek kifejezetten a vevői igényeknek megfelelően lettek kifejlesztve. A felhasználók kértek egy PVC mentes fém védőcső családot, mely nemcsak környezetvédelmi okokból előnyös, hanem a PVC-nél jobban véd a dörzsölődésektől, súrlódásoktól. A Flexicon egyedülálló módon sima felületű poliuretán bevonattal kínálja a folyadékbiztos védőcsöveket. A kék színű változat kifejezetten a biztonságos áramkörök védelmét jelzi.

Az LTPPU védőcsövek az EN61373 Cat2-nek megfelelően rezgés és ütésállók, és természetesen megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak. Védelem: IP66, IP67, IP68 (5 Bar), IP69K.
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS