Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
KAISER Sugárzás-védelmi szerelvénydoboz
A KAISER Sugárzás-védelmi szerelvénydoboz megbízható védelmet nyújt az orvosi célokra használt röntgensugarak ellen, például a röntgenszobákban. A nagy sűrűségű sugárzás-védelmi anyag elnyeli a lágy és a kemény röntgensugarakat is. A KAISER Sugárzás-védelmi szerelvénydoboz különösen alkalmas a speciális ólommentes védőfalakhoz, például a Knauf Safeboard-hoz, és védelmi szintje megfelel az 1,5mm Pb óloménak 60-125 kV cső feszültség tartománynál. Ez azt jelenti, hogy a doboz 1,5mm vastag ólomlemezzel megegyező védelmet biztosít. A dobozban található sugárzásvédelmi anyag ólommentes, így nem jelent veszélyt az egészségre.

Néhány kiemelkedő tulajdonság:

· Kiemelten alkalmas a falak ólommentes sugárzás-védelméhez
· Ólommentes – nem károsítja az egészséget
· Utólagos szereléshez is alkalmas
· Gyors szerelés, nincs szükség utólagos szűrési ellenőrzésekre
· Szemben álló doboz elhelyezés

 

Cikkszám:9074-01

Ez a rövid kisfilm bemutatja a sugárzás-védelmi doboz beépítését:
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS