Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
DS 90 tűzvédelmi tömítőrendszer
Kábelátvezetések bármilyen falazatban, biztonságosan, akár utólagos beszereléssel is.

A KAISER DS 90 tűzvédelmi tömítőrendszer biztonságosan szigeteli a falazatba bevezetett kábelkötegeket. A DS 90 tűzálló és füstbiztos rendszert gyorsan és könnyen lehet beépíteni a 74 mm átmérőjű KAISER vágószerszám segítségével, illetve akár meglévő kábelátvezetések utólagosan is kialakíthatók. Az innovatív KAISER rendszer biztonságos, emellett gyorsan és egyszerűen szerelhető.

Kaiser DS 90 átvezetés

Előnyök:
• biztonságos, jól látható, tanúsított tűz elleni tömítés
• kábelek falakba történő be- és átvezetéséhez
• glettelés és elkenődések nélkül
• a csatlakozások automatikus tömítése
• bontás nélküli, utólagos felszerelés
• kábelkötegekhez és szimpla védőcsövekhez is használható

A DS 90 tűzvédelmi tömítő-rendszer megfelelt a DIN EN 1366-3, ETA (European Technical Approval) teszteknek, és ezek alapján folyamatban van a termék DIBt (German Institute for Construction Technology) általi minősítése. A minősítés folyamatának lezárulta után a tömítő rendszer hivatalosan is alkalmas lesz az alábbi felhasználásokra: tömör falazatoknál a DIN 1043-nak, beton falazatoknál a DIN 1045-nek, száraz falazatoknál a DIN 1364-1-nek megfelelően. A tanúsítási folyamat lezárultáig a tömítőrendszer a MLAR 2005, bek. 4.2 és 4.3 szerint használható. További információkért kérjük, keresse munkatársainkat.

Tekintse meg videó filmünket a DS90 beépítéséről és alkalmazásáról:
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS