Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Akár 30%-al kisebb energiafelhasználás!
Új energiacsökkentő rendszer került bemutatásra, mely akár 30%-al csökkenti a fluoreszkáló fényforrás-rendszerek energiafelhasználását.

A rendszer gyártója, a német Block szerint a rendszer ára körülbelül 20-30 hónap alatt megtérül. A SAVERGY rendszer a németországi felhasználók körében már bizonyított. Egy Lidl áruházban a beltéri világítás energiafelhasználása 20%-al csökkent, egy dél-németországi, közepes méretű város utcai közvilágítási rendszerénél pedig a rendszer beszerelését követően 25%-al csökkent a felhasznált energia mennyisége.

Bob Liddle, a Block UK ügyvezető igazgatója megjegyezte: “A technológia felhasználói számára a legfontosabb kérdés a megtérülési idő. Biztosak vagyunk abban, hogy robosztus kivitele, könnyű felszerelhetősége és viszonylag alacsony kezdeti beruházási költsége miatt a SAVERGY rendszer 2,5 éven belül kifizeti magát.

További információkért kattintson ide!
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS