Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
75 éves lett a BLOCK

Vajon fent lehet tartani 75 éven át, folyamatosan az innováció kultúráját és a proaktív szemléletet? Nos, a BLOCK-nak sikerült. 1939-es megalapítása óta a BLOCK folyamatosan a jövőt tartja szem előtt. Ennek eredménye a 11 cégből és világszerte 38 helyszínből álló vállalkozás, melyben több, mint 700-an dolgoznak. Köszönhetően a követésre méltó fejlesztéseknek, a BLOCK a szektor egyik vezető szereplője. A töretlen fejlődés, a kutatási projektek támogatása és a fejlesztési munka garantálják, hogy a BLOCK erős és megbízható partner maradhasson az iparban és a kereskedelemben.


75 évvel később – még mindig vezető szerepben.

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS