Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Zsugorcsövek és szerelőkészletek széles választéka
MERKUR 2
Kaiser
Mennekes
Weicon
Rauscher & Stoecklin
Agro
Palazzoli
Flexicon
Stral
FTG
Marechal
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
LETÖLTÉS
Radpol
RADPOL S.A. (PL)
RADPOL központ
Raktárbázis
RADPOL megoldás

A lengyelországi Człuchów-ban található székhelyű RADPOL S.A. több, mint 40 éve van jelen a gyártói piacon, és jelenleg a lengyel piac 50-70%-át tudhatja magáénak. A RADPOL jelenleg az egyetlen lengyel zsugorcső gyártó, aki két saját tulajdonú, teljes gyártósorral rendelkezik, és emellett két elektronsugaras térhálósító berendezéssel.

Radpol S.A. több, mint 40 éves múltja 1970-ben kezdődött, amikor Człuchów-i központtal, Ożarów Mazowieckiben megalapították az Experimental Enterprise for Cable Industry and Electronic Equipment (KABLOSPRZĘT) céget. A cég eredetileg a kábelipar számára készített újfajta berendezéseket és gépeket. 1976-ban a vállalat felügyeleti egysége az Electric Wire Plant "EMA - ZAŁOM", Szczecin lett.

A RADPOL termék-portfóliója a gyár beindítása óta folyamatosan bővül. A hagyományos csatlakozók iránti kereslet csökkenésével egyidejűleg új termékekre lett igény, például alumínium vagy réz villanyszerelési szerelvényekre, valamint kábelrögzítőkre és tartókra. Ugyanebben az időben egyre több féle kábel került a piacra, és ez magával hozta a zsugorcsövek iránti kereslet megnövekedését. Ennek köszönhetően a vállalat, jelentős mennyiségben gyártott különböző szerelő készleteket is, a kis és közepes feszültségű kábelek javításához.

A RADPOL S.A. a  ISO 9001:2000 –nak megfelelően működik, melyről a tanúsítványt a Polish Shipping Register állította ki. 2005-ben a vállalat megkezdte az ISO 14001:1998 tanúsítvány eléréséhez szükséges, környezetvédelemmel kapcsolatos feladatokat.
A RADPOL a gyártás során termelődött hulladékok ártalmatlanítását a krakkói Biosystem Recovery Organization-el együttműködésben oldja meg.

Zsugorcsövek gyártása
Piros zsugorcső
Gyártási folyamat

Radpol hírek

Új 800 mm-es védőcső csatlakozó a Radpol-tól
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS