Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Palazzoli termékek az ipar számos területére
MERKUR 2
Kaiser
Mennekes
Weicon
Rauscher & Stoecklin
Agro
Palazzoli
Flexicon
Stral
FTG
Marechal
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
LETÖLTÉS
Palazzoli
Palazzoli S.p.A. (I)
Palazzoli központ
Rozsdamentes-acél lámpák
ATEX minősített lápá, elosztók...
A PALAZZOLI céget 1904-ben alapította Federico Palazzoli. A kezdetekben a Palazzoli elektromos berendezések és ipari áramellátó rendszerek specialistája volt. Azok az egyedülálló minőség és biztonsági normák, melyek annak idején innovatívvá tették a vállalatot 100 évvel később is elsődleges fontosságúak. Ez az elkötelezettség alapozta meg a Palazzoli márkanevet, mely mára az elekto-technikai téren a szinonimája a megbízhatóságnak. Vezető pozícióját hatalmas vásárlói köre és a termékek folyamatosan magas minősége erősíti.

A Palazzoli hatalmas emberi erőforrásait és hibátlan módszereit felhasználva biztosítja a márkanévhez méltó termékek folytonosságát. Tervezőik kreativitásától kezdve az konkrét megoldásokon át szigorú minőségi előírások betartásáig a gyártási folyamat egésze méltó a cég nevéhez.
A Palazzoli 1996 óta rendelkezik UNI ISO 9001:2000 minősítéssel, ennek megfelelően a termékek fejlesztése és értékesítése a lehető legmagasabb minőségben történik, kielégítve a vevői igényeket.  A Palazzoli teljesítményét a hatóságok folyamatosan figyelik, biztosítva hogy a cég termékei és vevőszolgálata megfeleljenek az Európai és nemzetközi normáknak.

A Palazzoli minden évben megbeszéléseket tart az egész világon, melyeknek célja az értékesítőkkel, rendszertervezőkkel és kivitelezőkkel való kommunikáció javítása és a felmerülő kérdések megbeszélése. A piac szereplőivel való folyamatos egyeztetés lehetővé teszi, hogy a cég aktív részt vállaljon a fejlesztésekben, valamint a szakemberek képzésében.

A Palazzoli mindig fejlesztette a technológiákat, és ennek az elkötelezettségnek köszönhetően képes garantálni a termékek tökéletes teljesítményét. Számos szabadalom, a lelkiismeretes folyamatkezelés, a szigorú minőségi előírások és a fejlett gyártástechnológia azok az alapvető összetevők, melyek a Palazzoli termékek sikerességét garantálják.

PALAZZOLI termékek a webáruházban: KATTINTSON IDE!

Digitális katalógus

Palazzoli főkatalógus 2023/2024 letöltése
Palazzoli termékek webáruházunkban

Palazzoli hírek

Precíz fénykör az ipari energiatakarékos világításában
Palazzoli világító energiaoszlopok kikötőkbe és kempingekbe
Tűzálló rendszerek autópálya-, vasúti- és metró alagutakba
GOOD DESIGN díjat kapott a Palazzoli TAIS CUBE
TAIS CUBE - kockába zárt energia
További Palazzoli hírek
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS