Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Mennekes ipari csatlakozók és elosztók

My power connection

MERKUR 2
Kaiser
Mennekes
Weicon
Rauscher & Stoecklin
Agro
Palazzoli
Flexicon
Stral
FTG
Marechal
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
LETÖLTÉS
Mennekes
MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG (D)
AMAXX elosztó kombinációk
Ipari csatlakozó aljzatok és villák
AMAXX függeszthető elosztó
MENNEKES az ipari csatlakozók vezető gyártója. A világ több, mint 90 országában van jelen leányvállalatok vagy képviseletek révén.

A középvállalatot 1935-ben alapította Aloys Mennekes, aki a villanyszerelő mesteri oklevelének megszerzése után döntött a saját cég felállításáról.

Mára a MENNEKES több, mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, ennek kétharmada Németországban dolgozik.  A nemzetközi piacra szánt termékeket a cég központjában, Kirchhundem-ben (Sauerland régió) és Neudorf-ben (Erzgebirge) gyártják. A kínai piacot a Nanjing-ban található gyárból látják el.
 
A Mennekes 16 leányvállalata, saját műszaki területi képviselete, a cég Kirchhundemben található központja és az értékesítés Németországban található, miközben szoros a kapcsolat a villamossági termékek nagykereskedőivel, a villamossági szektor szereplőivel és az iparral.
Nemzetközi szinten a Mennekes 8 leányvállalaton és képviseleteken keresztül tartja a kapcsolatot a vevőkkel, emellett Kínában és az USA-ben közös vállalatok is működnek. A világ összes részébe irányuló exportot több, mint 80 országban található partnerei segítik. Az elmúlt évben a Mennekes-csoport konszolidált árbevétele több, mint 100 millió euró volt. Ennek több, mint a fele exportból származott.

Mennekes ipari csatlakozók és elosztók


A termékválaszték az évek alatt folyamatosan bűvölt, és mára több, mint 11 000 standard és speciálisan fejlesztett terméket tartalmaz.  A standard CEE ipari aljzatok és dugvillák mellett többfajta ipari csatlakozó, reteszkapcsolat aljzat, kombináció, törpefeszültségű csatlakozó, speciális lakókocsi-, hajó- és kemping csatlakozó, vegyi hatásoknak ellenálló csatlakozó és sok más termék található a választékban, kielégítve a leg speciálisabb vevői igényeket is.
 
A MENNEKES ipari csatlakozók minőségi termékek. A MENNEKES csoport minden tagja rendelkezik DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal. Termékei több, mint 3000 tanúsítvánnyal és akkreditációval rendelkeznek.
A Mennekes garantálja a minőséget és a teljesítményt. A családi kézben lévő cégnek ezen ígérete az egyik oka a márka pótolhatatlanságára. A Mennekes maga a márka és a cég összes dolgozója elkötelezett iránta.
A rendkívül magas minőség, megbízhatóság, az innovatív hajtóerő, a piac közelsége és az üzlet fenntarthatósága nyújtják azokat az előnyöket, melyek a Mennekest kiemelik a versenytársak közül. Egyértelmű identitásuknak köszönhetően könnyen átlátható, mi is valójában a cég: a vevők megbízható márka-partnere. 

Mennekes termékek a webáruházunkban: KATTINTSON IDE!

Digitális katalógus

Mennekes főkatalógus 2023 letöltése (Német)

Gyorslinkek

Mennekes termékek webáruházunkban
Mennekes videók
Mennekes hírek

Mennekes hírek

MENNEKES PowerTOP Xtra ipari csatlakozók 16A és 32A változatokban
X-CONTACT csatlakozás a Mennekes-től
Mennekes AMAXX kombinációk adattechnológiával
Új függeszthető AMAXX kombinációk
Oslo, az elektro-mobilitás fővárosa
További Mennekes hírek
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS