Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Marechal Technology

Ipari Csatlakozók és Dekontaktorok

MERKUR 2
Kaiser
Mennekes
Weicon
Rauscher & Stoecklin
Agro
Palazzoli
Flexicon
Stral
FTG
Marechal
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
LETÖLTÉS
Marechal
MARECHAL ELECTRIC S.A.S (F)
MARECHAL Németországban
Professzionális csatlakozás
Az érintkező pólusok edzése

2015 január 1.-től az ISV Industrie-Steck-Vorrichtungen GmbH új, hivatalos neve MARECHAL GmbH

A névváltoztatás kizárólag a megnevezést és a cég logóját érinti, a jól ismert, megszokott cég mindenben ugyanaz marad. Továbbra is ugyanaz a segítőkész, hozzáértő csapat dolgozik a cégnél, melynek címe, adószáma sem változik.

A cég 1969-ben jött létre, központja a dél-németországi Willstätt-Sand. Az ISV a Marechal-technológia szerint gyártja az ipari csatlakozókat. 2008-óta rendelkezik DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal. Az ISV a MARECHAL ELECTRIC vállalatcsoport tagja.

A termékek a legújabb technológiai fejlesztések szerint készülnek. A fejlesztések során a MARECHAL ( korábban ISV ) különös figyelmet fordít az előírásokra és szabályozásokra. A vevők igényeinek, elvárásainak kielégítése elsőrendű feladat.

Az új termékek a legújabb technológiáknak, és gyakran elébe megy a jövő fejlesztéseinek, előírásoknak és szabályozásoknak. A cég mindig a piacra összpontosít, termékei széles körben, többféle környezeti körülmény esetén is felhasználhatók. A termékek teljesítménye a milliamperes dugaljaktól a 700A változatokig, 12V-től 1000V-ig terjed. Emellett a MARECHAL ( korábban ISV ) különböző speciális termékeket is forgalmaz: beépített kapcsolóval ellátott, IP67 védettségű, ATEX robbanásbiztos, hőálló, EMC, automata kilökővel ellátott és többpólusú változatok is kaphatók.

A MARECHAL Értékesítési és mérnöki részlege kompetens támogatást nyújt bármilyen kérdéssel kapcsolatban, segítenek megtalálni a vevő igényeinek leginkább megfelelő megoldást..

Digitális katalógus

MARECHAL főkatalógus 2022 letöltése

Marechal hírek

MARECHAL termékek az élelmiszeriparban
MARECHAL-ra változik az ISV
Dekontaktorokkal csökkenthetők a kiadások
Marechal Decontactor technológia
Teljes biztonsági csomag a MARECHAL-tól
További Marechal hírek
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS