Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
BLOCK száraz transzformátorok minden méretben
ARKYS
Kaiser
Mennekes
Weicon
Rauscher & Stoecklin
Agro
Palazzoli
Flexicon
Stral
FTG
Marechal
Radpol
Eltako
Block
Helia
Hegler
Welco
LETÖLTÉS
Block
BLOCK Transformatoren-Elektronik GmbH (D)
Felharmónikus szűrők
Takarékos közvilágítás
Rádió (EMC) interferencia szűrő
A BLOCK évtizedek óta erős globális partnere a tekercselt termékekkel foglalkozó cégeknek. Az elektronikai szektorban mindenki számára fontos a megbízhatóság és a termékek időben történő beszállítása, mely fogalmak szinte eggyé váltak a BLOCK márkanévvel, különösen a kék PCB (nyákba ültethető) transzformátoraik piacra kerülése óta. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, a BLOCK folyamatosan fejleszti jól irányítható, gyors, és mindenekfelett megbízható gyártóüzemét. Az egyre erősebb fejlesztési központtal közösen a BLOCK gyorsan tud reagálni az egyénre szabott megoldások és termékfejlesztések területén, míg a standard termékekből jelentős raktárkészlettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy az egyedi gyártású BLOCK termékek akár 3 héten belül, minősítésekkel együtt szállításra kerülhessenek

A BLOCK globális vezetője a tápegység interfacing szektornak. Egész világon megtalálható nemzetközi ügynökségei és 4 nemzetközi irodája segítségével a BLOCK sikeresen látja el a nemzetközi piacokat transzformátorokkal, reaktorokkal, EMC szűrőkkel és kapcsoló üzemű tápegységekkel.  (Transzformátorok, vonali fojtók, EMC szűrők és kapcsolóüzemű tápegységek.)

A BLOCK egy tető alá hozta a kutatást, fejlesztést és gyártást. A tekercselt termékektől az elektronikus kapcsoló üzemű tápegységeken át a szoftverfejlesztésig és a öntött gyanta optimalizálásig cégünk minden területet lefed. Verdeni gyárunkban öntjük a műanyag alkatrészeket, itt lyukasztjuk ki és munkáljuk meg a fémlemezeket, szereljük fel a nyomtatott áramköröket, tekercseljük fel a nagy transzformátorokat, emellett teszteket és ellenőrzéseket végzünk, valamint EMC tanúsítványokat készítünk.

Mint globális szintem működő cég, a BLOCK az elmúlt néhány évben jelentős fejlődést mutatott. Az alkalmazottak száma az eladási bevételekkel párhuzamosan nőtt. A különböző egyetemekkel való együttműködés élénk elméleti és gyakorlati párbeszédet eredményezett, mely segíti a kutatást, valamint a munkánk jelenét és jövőjét. 

Block hírek

75 éves lett a BLOCK
Újabb elismerés a BLOCK GmbH. részére
BLOCK trafók rövid szállítási határidővel
Elismerést kapott a BLOCK
BLOCK száraz transzformátorok!
További Block hírek
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusok
Képviselt márkák
ARKYSKaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS