Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Kaiser
Mennekes
Weicon
MARECHAL
Agro
Palazzoli
STRAL
FTG
Flexicon
Rauscher & Stoecklin
Radpol
Eltako
Block
ABN
Helia
Hegler
Welco
ABN
ABN Braun AG
A központ Neuenstadtban
GEYER szekrények
Mérőórák
Az  ABN az “Albert Braun Neuenstadt” rövidítése, és egy olyan családi tulajdonú céget takar, mely Neuenstadt-ban és Nürnberg -ben található telephelyeivel, a megszokott „német” minőséget képviseli.
A cég több, mint 61 éves tapasztalattal és hagyományokkal működik az elektrotechnológia és az épületgépészet területén. A cég központja és gyártóüzeme a délnyugat-németországi Neuenstadt am Kocher-ben található. Az ABN 5 telephelyén jelenleg összesen 240 munkatárs áll a cég alkalmazásában.

A cég életében 2007 nyara nagy változást hozott, ekkor átvették a Nürnbergi GEYER vállalat védjegy jogait, szabadalmait és gyártókapacitását. Ennek köszönhetően az ABN mind a kültéri, mind a beltéri rendszermegoldásokban erős partnerré vált.  

Németországban az ABN kereskedelmi egységei Neuenstadt-ban, Kölnben, Berlin-ben és Drezdában találhatók.  A kültéri termékek gyártása Nürnbergben történik, és ugyanitt található a minőségbiztosítási teszt-laboratórium is.

A cég által gyártott termékek több, mint 30% külföldön kerül értékesítésre.
Megbízható partnerség, hagyományok, állandóság, folyamatos előrehaladás és a jövő víziója -  ez az ABN jelenje és jövője.

1947: Albert Braun megalapítja a céget
1962: Mérődobozok fejlesztése és gyártása
1997: 35 év rendszer-technológia
2007: a Nürnbergi GEYER vállalat védjegy jogainak, szabadalmainak és gyártókapacitásának átvétele
2009: 200 ABN dolgozó, 300 külsős dolgozó foglalkozik a gyártással. Erőteljes értékesítési hálózat, hatékony képviseletek, minden egyes nap 50 értékesítő van közvetlen kapcsolatban a vevőkkel.

Letöltések

Főkatalógusfgsdfgsdfgasdfasdf

Digitális katalógus

ABN bemutató prospektus
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekGyártói főkatalógusokProspektusok és katalógusokMagyar nyelvű prospektusok és katalógusokTervezői segédletek és cikkekMinősítések és tanusítványok
Képviselt márkák
KaiserMennekesWeiconMARECHALAgroPalazzoliSTRALFTGFlexiconRauscher & StoecklinRadpolEltakoBlockABNHeliaHegler Welco
by xGraFiX