Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Új 800 mm-es védőcső csatlakozó a Radpol-tól

A Radpol, az egyetlen, elektronsugaras térhálósító berendezéssel rendelkező lengyel zsugorcső gyártó, megkezdte a 800mm-es zsugorcső csatlakozások gyártását. Az új termék alternatív megoldást biztosít az elektromos hegesztésű csatlakozások helyett. A zsugorcső csatlakozók biztosítják a szigetelt távfűtőcsövek burkolatának folytonosságát a mechanikai szilárdság és az áteresztőképesség megtartásával a szigetelés csatlakozásának területén.

Az elektromos térhálósító technikával gyártott, forma-memóriával rendelkező zsugorcsövek a megfelelő hő hatására a kívánt formájúra és méretűre zsugorodnak. Erre a tulajdonságra, valamint tartósságára és szivárgásmentességére a távfűtést biztosító csöveknél különösen nagy szükség van. Az elektromos hegesztésű csatlakozásokkal szemben számos előnye van, ennek köszönhetően egész Európában széles körben kezd elterjedni használatuk a távfűtő rendszereknél. A Radpol biztos abban, hogy a 800mm-es csatlakozásoknak ugyanolyan kedvező lesz a fogadtatása, mint a már sikeres DN500/710-es változatnak.

Az ilyen nagy méretű zsugorcsövek előállítása számos kihívást jelent a gyártó számára, mely hosszú fejlesztési folyamatot igényelt a Radpol-tól. Mr Andzrej Sielski, a cég alelnöke reméli, a felhasználók örömmel fogják fogadni az eredményt.

A Radpol Group elektromos vezetőkhöz és műanyag csövekhez gyárt termékeket a víz-, gáz-, szennyvíz és gázrendszerekkel foglalkozó, illetve más ipari szektorok számára. A cégcsoport 5 gyártóüzemmel rendelkezik, termékeiket nemcsak Lengyelországban, hanem egész Európában értékesítik.

Acég székhelye Człuchów-ban található. A RADPOL S.A. több, mint 40 éve van jelen a gyártói piacon, és jelenleg a lengyel piac 50-70%-át tudhatja magáénak. A RADPOL jelenleg az egyetlen lengyel zsugorcső gyártó, aki két saját tulajdonú, teljes gyártósorral rendelkezik, és emellett két elektronsugaras térhálósító berendezéssel.
A RADPOL termék-portfóliója a gyár beindítása óta folyamatosan bővül. A hagyományos csatlakozók iránti kereslet csökkenésével egyidejűleg új termékekre lett igény, például alumínium vagy réz villanyszerelési szerelvényekre, valamint kábelrögzítőkre és tartókra. Ugyanebben az időben egyre több féle kábel került a piacra, és ez magával hozta a zsugorcsövek iránti kereslet megnövekedését. Ennek köszönhetően a vállalat, jelentős mennyiségben gyártott különböző szerelő készleteket is, a kis és közepes feszültségű kábelek javításához.


RADPOL digitális katalógus megtekintéséhez kattintson ide!
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS