Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
STRAL Flyback LED lámpaoszlop

A Flyback LED egy dekoratív padlóra rögzíthető LED lámpaoszlop, közvetlen fénysugárral. A lámpatest és a karima teljes egészében 1,5mm vastag, AISI316L rozsdamentes acélból készült. Az opálos, áttetsző polikarbonát előlapot mindkét oldalon alumínium gyűrűk és tömítések tartják, ami garantálja a teljes szigetelést.

 

Fényforrás:

5W-os (egyenlő távolságú) LED csíkok körülbelül 30 cm hosszan elhelyezve.  Fényáram 168lm (4000K változat) - 190lm (3000K változat).

 

Előlap:

Opál polikarbonát előlap

 

Áramellátás:

Kábelbemenet M12 rozsdamentes acél tömszelencén keresztül. 8W 24V Feszültség: 220-240V AC 50/60Hz elektromos vezérlővel szállítva.

 

Installáció:

3 darab tipli segítségével a keretet a padlóra lehet rögzíteni, de egyedi igény esetén a keret betonozható, rozsdamentes acél csavarokkal is rendelhető.

Méretekhez és további adatokhoz kattintson ide!

Ismerje meg a teljes STRAL lámpakínálatot! Megtekintéshez kattintson ide!

 

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS