Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Garantált biztonság - Palazzoli ATEX termékek

A Palazzoli cég számos ATEX terméket kínál, a robbanásbiztos lámpáktól kezdve a különböző lengő-, ráépíthető és beépíthető csatlakozókon keresztül a jelző- és riasztóberendezésekig, valamint kiegészítő termékekig. A Palazzoli cég a robbanásbiztos termékek gyártói között elsőként vizsgálta be a termékcsaládot a legújabb, 2013-as ATEX direktívák szerint.

A robbanásbiztos termékek számtalan felhasználási területen szükségesek:
élelmiszeripari üzemek, vegyi- és gyógyszergyárak, autó- és vasútipar, energiaszektor, üzemanyag gyártás,  fémgyártás, laboratóriumok, fa-, papír- és textilipari üzemek, üzemi konyhák, pékségek, stb.

A Palazzoli ATEX termékei számtalan helyzetre kínálnak megoldást, és alkalmazhatók a Zóna1, Zóna2, Zóna21/22 területeken is.

A Palazzoli ATEX termékcsaládjának kiváló minősége garantálja a mechanikai védelmet. A termékek IP védettsége pedig az évek múlásával is tartósan megmarad.

A legújabb Palazzoli ATEX katalógust letöltéséhez kattintson ide!

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS