Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Fény-szobrászat STRAL Ottagono LED lámpákkal

"Megfelelő fénnyel, a megfelelő időben csodák történhetnek"

A vizuális kommunikáció kiváló módja, ha a fény segítségével alakítsuk át a tereket valami különleges hangulatúra. A Stral (Palazzoli csoport tagja) sokéves elektrotechnikai és acél-megmunkálási tapasztalatának köszönhetően egy új és  innovatív termékcsaláddal segít abban, hogy a megszokottból valami egyedit lehessen létrehozni: az OTTAGONO LED lámpacsalád az Isau Honsoe’s Studio együttműködésével készült. Ez a sokoldalú, AISI 316L rozsdamentes acélból készült termékcsalád falra szerelhető, mennyezetbe vagy padlóba süllyeszthető változatokban készül, és egyaránt alkalmazható kül- és beltéren.

Mint minden más Stral lámpa, az OTTAGONO is tökéletesen ellenáll a környezeti korróziónak. Olyan világítási megoldást kínál, mely minden stílus mellé tökéletesen tud illeszkedni. Az egyszerű, de nagyszerű elven működő, cserélhető filterek segítségével olyan fény-árnyék hatások jönnek létre, melyek önmagukban is látványosak, de a környezetüket is átalakítják. Továbbá felhívják a figyelmet egyes építészeti vagy lakberendezési elemekre, kiemelik a háttérből a szép részleteket. Az OTTAGONO emellett kertekben, parkokban, közterületeken, rendezvényhelyszíneken is egészen új koncepciót visz a világítási rendszerekbe. Minősége és eleganciája miatt beltéren ugyanígy megállja a helyét.

Néhány technikai adat:
- Falba, mennyezetbe és földbe süllyesztető fényforrás
- IK08, IP67 védettség
- Anyagok: anódozott alumínium szerkezet, mely garantáltan ellenáll az oxidációnak és 316L rozsdamentes acél külső burkolat, szaténfényű és polírozott változatban
- Rögzítő csavarok: rozsdamentes acél
- Előlap: 6 mm vastag edzett üveg
- A cserélhető szűrők 45°-ban elfordíthatók

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS