Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Angela Merkel kancellár megbeszélésen vett részt a Mennekes vezetőivel

Angela Merkel kancellár megbeszélésen vett részt a Mennekes vezetőivel

A 2013. május 27.-én Berlinben megrendezett ‘Electric Mobility Going Global’ nemzetközi konferencián Angela Merkel német kancellár megtekintette a „2-es típusú” (Typ 2) elektromos járműtöltő-csatlakozókat.
 
Walter Mennekes bemutatta a Mennekes által kifejlesztett „2-es típusú” töltőcsatlakozók előnyeit Dr Angela Merkel német kancellárnak. A kancellár mellett a megbeszélésen részt vett az NPE (National Platform for Electric Mobility) elnöke, Dr Henning Kagermann is (lásd a képen).

Walter Mennekes, akinek cége kifejlesztette a később nemzetközi szabvánnyá vált elektromos töltő-csatlakozókat, személyesen mutatta ne a termék előnyeit a német kancellárnak. A csatlakozók megfelelnek Európa összes piaci résztvevője igényeinek a nagyobb teherbírással és megnövelt érintkezési védelemmel kapcsolatban. Ennek köszönhető, hogy az Európai Bizottság az év elején a Mennekes által kifejlesztett csatlakozókat javasolta az európai szabvány alapjául.  A Mennekes célja, hogy a védelem megfelelő kialakításával lehetővé tegye a nemzetközi szabványosítást, mely alapján a többi gyártő kifejlesztheti saját megoldásait.

A „2-es típusú” (Typ 2) közös európai szabvány, megnövekedett biztonságot kínál az elektro-mobilitás felhasználóinak és szolgáltatóinak egyaránt. Ez annak köszönhető, hogy az egységes rendszer költséghatékony a gyártók számára, és garantálja a felhasználók korlátlan mobilitását. Ezek a faktorok hozzájárulnak az elektro-mobilitás elterjedéséhez Németországban és Európában. „Örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy az Európai Bizottság alapos megfontolás után az általunk kifejlesztett töltő-csatlakozót választotta ki európai szabványnak, amivel megnyílt az út a korlátlan elektro-mobilitás előtt.” – mondta Walter Mennekes.

A Mennekes nemcsak töltő-csatlakozókat, hanem komplett töltőrendszereket, töltőkábeleket, valamint elektromos járműalkatrészeket is gyárt.


Korábbi hírünk a Mennekes elektromos töltőrendszeréről.
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS