Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
A méret igenis számít! 67mm-es védőcső a Flexicontól

A Flexicon, a vezető védőcső-gyártó bemutatta az új, 67mm-es műanyag védőcső-családot, valamint annak kiegészítő termékeit. A piacon hiányterméknek számító 67mm-es változat 42%-al nagyobb, mint a cég jól ismert, 54mm-es védőcső-családja.

 

A kábelkapacitás megnövelésével a 67mm-es rendszer azonnali megoldást nyújt a közepes méret-problémákra, áthidalva az 54 és a 80mm-es védőcsövek közötti rést. Az 54mm-es méretnél nagyobb védőcsövek esetén a szerelvények általában több részből állnak, és 4 rögzítővel biztosítják a védőcsövet. A Flexicon új, 67mm-es védőcsöve ezzel szemben használható a cég által gyártott FPA szerelvényekkel, melyek egy részből állnak és gyorsan, könnyen szerelhetők.

 

A 67mm-es védőcső kapható FPAS, FPAL, FPI és FPP változatokban, ezzel biztosítva a felhasználási területek széles körét beleértve az alacsony tűzveszélyességű termékeket. A megfelelő szerelvényekkel párosítva a védőcső IP66-os (véd a portól és a magas nyomású vízsugártól), IP67-es (véd a portól és a vízbe merítéstől – 1 m mélységig), illetve IP68-as (véd a portól és a hosszú távú vízbe merítéstől – pl 2 bar nyomás 2 órán keresztül)  védettséget biztosít.

, A Flexicon műszaki igazgatója, Ian Gibson elmondta: “A védőcső-piac eléggé kiegyensúlyozottnak tűnhet, melyben nincs nagy tere az innovációnak – azonban a Flexicon termékfejlesztési stratégiája gyors és a jövőbe tekintő, és mindig figyelembe veszi a legújabb igényeket. Áttekintettük a nylon védőcső termékskálánkat és rájöttünk, hogy vannak olyan esetek, amikor az 54mm-es méret nem elég, ezért megnöveltük az átmérőt, hogy a szerelőknek több lehetőséget biztosítsunk.”

A kövezkező linkeken megtekintheti a 67mm-es változatokat webáruházunkban:

FPA 67mm-es védőcső: Kattintson ide!
FPA 67mm-es csőrögzítő tömszelence: Kattintson ide! 
FPA 90°-os csőrögzítő: Kattintson ide! 

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS