Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Zseniálisan egyszerű MiniClic-rendszer

Gyakran az egészen apró dolgok könnyítik meg az életet. A MiniClic leegyszerűsíti és felgyorsítja a csatlakoztatásokat.

Szerelés: okos és egyszerű

A MiniClic akár felére csökkenti a gyűjtősín leágazások szerelési idejét:

MiniClic

A MiniClic modult rápattintjuk a gyűjtősínre (1), majd két karbantartás-mentes csavarral rögzítjük (2+3). Ezt követően a szükséges kimenetek csatlakozóit be kell pattintani (4); a csatlakozókat egy rugós mechanizmus rögzíti, szükség esetén könnyen eltávolíthatók. A csatlakozó nyílásában könnyen rögzíthetők a 1.5 - 10mm2-es tömör vagy sodrott vezetékek, akár érvéghüvelyes, akár ultrahangos hegesztéssel ellátott vezetékvéggel. A vezetékek végét a nyomórugó biztonságosan rögzíti.

Sokrétű csatlakozás



A csatlakozók négy színben kaphatók: szürke, kék, zöld és piros. Csak a szükséges számú csatlakozást kell használni, így pontosan annyi kimenet lesz, amennyire szükség van. A fel nem használt leágazásokra nem kell csatlakozót tenni, de a rendszer ennek köszönhetően később bármikor bővíthető akár egyetlen csatlakozás hozzáadásával, anélkül, hogy a már felszerelt MiniClic modulhoz hozzá kellene nyúlni.

Vezetékek igény szerint



Az Ultima Kft akár igény esetén előregyártott vezetékeket biztosít a standard színekben érvéghüvelyes vagy ultrahangos hegesztéssel ellátott vezetékvégekkel.

Teljesen problémamentes csatlakozás – ezt a nyomórugó garantálja. Az előkészített vezetéket csak be kell nyomni a sorkapocsba, és máris létrejön a megbízható, rezgés biztos, gáztömör csatlakozás.  A rugó csavarhúzó segítségével újra kinyitható. Csatlakoztatható vezetékméretek: 1.5 - 10mm2.

Teljes flexibilitás!

MiniClic

A MiniClic flexibilitása rendkívül sok felhasználási területre biztosít tökéletes megoldást. Csak a szükséges leágazásokra kell csatlakozót szerelni. A MiniClic lehetővé teszi a gyűjtősínekre vagy az szerelőlapokra történő közvetlen csatlakoztatást. Az integrált gyűjtősínes/reteszes változat réz összekötők segítségével csatlakoztatható a főkapcsolóhoz. Gyárilag előszerelt bemeneti sorkapoccsal a MiniClick csatlakozó blokként is használható. Kis méretének köszönhetően a MiniClic értékes helyet és szerelési időt takarít meg!

Egyszerűen nagyszerű!

Számtalan felhasználási lehetőség! A modulok különböző kombinációs lehetőségeinek köszönhetően a MiniClic nagyon gazdaságos megoldást jelent rengeteg felhasználási területen.

MiniClic MiniClic MiniClic

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS