Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
Megérkeztek az AGRO SYNTEC® tömszelencék
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a magas minőségű és minden igényt kielégítő tömszelencék új változatai, az AGRO SYNTEC® tömszelencék már kaphatóak Budapesti raktárunkban.

A lamellás SYNTEC® nylon műanyag tömszelencéket az M16-os, M20-as és M25-ös méretekben új változatban hozzuk forgalomba, a tömszelencék szorítási mérettartománya módosul. A SYNTEC® tömszelencék Click-rendszerrel készülnek, mely megelőzi a vibráció miatti kinyílást.

A SYNTEC® lamellás technológiájú tömszelencék fontos helyet foglalnak el a biztonságos, erős kábelcsatlakozásokra kifejlesztett megoldásaink sorában. A szabadalmaztatott SYNTEC® tömszelencék lamellái lehetővé teszik a különböző átmérőjű kábelek könnyű, biztonságos és jó tömítést nyújtó rögzítését. Az AGRO SYNTEC® tömszelencék biztonságosan alkalmazhatók a mindennapi használatban.          
    
A nikkelezett sárgaréz SYNTEC® tömszelencék az innovatív lamellás technológiával készülnek. A mozgatható, több részből álló lamellák nagy szorító- és tömítőfelületet biztosítanak, emellett kellő flexibilitást nyújtanak a mindennapi használathoz.                                                    
A műanyag SYNTEC® tömszelencék szintén technológiával készülnek. Az  egyedi kialakítású szorítógyűrű lehetővé teszi a tömszelence könnyű szerelését akár a fej fölötti, magasan lévő helyeken is.

Videónkban az AGRO teljes kínálata kerül bemutatásra:
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS